ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final Four: Σήμερα η "μάχη" του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη

Stoiximan.gr Final Four: Σήμερα η "μάχη" του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη παίζουν σήμερα (19/1, 14:00 ΕΡΤ2) στον τελικό του Stoiximan.gr Final Four με φόντο την κατάκτηση του Κυπέλλου στους Άνδρες.

Για ένατη φορά θα συναντηθούν σε τελικό Κυπέλλου Ανδρών ο Ολυμπιακός με την Βουλιαγμένη, σήμερα στις 14:00 στο φινάλε του Stoiximan.gr Final Four στο Καρπενήσι, σ' ένα ματς που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Οι "ερυθρόλευκοι" τις προηγούμενες οκτώ φορές που έπαιξαν με την Βουλιαγμένη στέφθηκαν Κυπελλούχοι έξι φορές, ενώ ο ΝΟΒ δύο.

Ο Ολυμπιακός συνολικά έχει παίξει σε 27 τελικούς του θεσμού και θα διεκδικήσει το 20ο τρόπαιο στην ιστορία του. Όσον αφορά την Βουλιαγμένη, αυτή διεκδικεί το πέμπτο τρόπαιο στον 16ο τελικό που θ' αγωνιστεί...

Υπενθυμίζουμε πως αμφότερες οι δύο ομάδες έφτασαν με άνεση στον τελικό μια και ο ΝΟΒ επικράτησε του ΓΣ Περιστερίου με 11-1 και ο Ολυμπιακός με 11-2 της Γλυφάδας.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο προπονητής των Πειραιωτών, Θόδωρος Βλάχος που διεκδικεί το έκτο του Κυπέλλου από αυτή τη θέση δήλωσε τα εξής: " Είμαστε το φαβορί, το ξέρουμε, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης όμως είναι ένας τελικός σε υψηλούς ρυθμούς. Διαθέτουμε την ποιότητα για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Είμαι σίγουρος για την ομάδα μου και για τους παίκτες μου που είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης. Θα ήταν αγένεια και ασέβεια προς την Βουλιαγμένη και προς την προσπάθεια που κάνουμε να προδικάσω ένα αποτέλεσμα. Το να είμαι σίγουρος για την ομάδα μου δεν μπορεί κανείς να μου το αφαιρέσει και θα το πιστεύω για πάντα."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ