ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final 4: Ο Ολυμπιακός πήρε το Κύπελλο, 18-6 τον Εθνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επικράτησε με 18-6 επί του Εθνικού και κατέκτησε το Κύπελλο στο Stoiximan.gr Final 4 του πόλο ανδρών.

Το 21ο Κύπελλο της ιστορίας του κατέκτησε στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 18-6 επί του Εθνικού στον τελικό του Stoiximan.gr Final 4 το οποίο φιλοξενήθηκε στη Χίο και πανηγύρισαν τον τρίτο διαδοχικό τίτλο τους.

Ο Εθνικός άντεξε για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Μανώλης Μυλωνάκης στον 15ο τελικό της καριέρας του άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό με τον Γιόκοβιτς να κάνει το 2-0 λίγο αργότερα. Ο Εθνικός μείωσε με τον Τεσάνοβιτς, αλλά ο Αργυρόπουλος ανέβασε τη διαφορά ξανά στα δύο τέρματα (1-3). Το πρώτο οκτάλεπτο του τελικού ολοκληρώθηκε με τέρμα του Παπαδόγκωνα με τον αρχηγό του Εθνικού να διαμορφώνει το 3-2.

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε με δύο γκολ από τον Κώστα Μουρίκη που έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα τριών τερμάτων για τον Ολυμπιακό. Ο Λιαπάκης στον παίκτη παραπάνω μείωσε για τον Εθνικό, αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι απάντησαν με τον Μυλωνάκη.

Ο Τεσάνοβιτς στην κόντρα κατέβασε τη διαφορά ξανά για την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού, αλλά ο Γιόκοβιτς με το δεύτερο τέρμα του στον τελικό διαμόρφωσε το τελικό 7-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια του τελικού ο Εθνικός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό με την τρίτη περίοδο να αποδεικνύεται καθοριστική. Με ένα γρήγορο 4-0 οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με 4-11 βάζοντας ουσιαστικά τέλος στον τελικό.

Οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους με το τελικό 18-6 να σφραγίζει τις προσπάθειες των αθλητών των δύο ομάδων.

Εθνικός - Ολυμπιακός 6-18

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-4, 2-5, 0-6

* Ο Εθνικός είχε 1/8 παίκτη παραπάνω, 0/1 πέναλτι, 2 κόντρα, 1 φουνταριστό, 2 περιφέρεια. Ο Ολυμπιακός είχε 5/8 παίκτη παραπάνω, 3 φουνταριστό, 2 κόντρα, 8 περιφέρεια.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 2, Βαλιανάτος, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Μπελέσης, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαούνος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 3, Χαλυβόπουλος Α. 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ