ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr Final 4: Ο Εθνικός στον τελικό έπειτα από 13 χρόνια

Stoiximan.gr Final 4: Ο Εθνικός στον τελικό έπειτα από 13 χρόνια

Ο Εθνικός επικράτησε του Περιστερίου 9-5 και μετά από 13 χρόνια επιστρέφει στον μεγάλο τελικό του Stoiximan.gr Final Four που διεξάγεται στη Χίο.

Ο Εθνικός κατέκτησε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στη Χίο, κάτι που πέτυχε έπειτα από 13 χρόνια. Η ομάδα του Μίσιτς κατάφερε να επικρατήσει στον ημιτελικό του Περιστερίου με σκορ 9-5.

Στο 1ο οκτάλεπτο ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με 2-1, στη συνέχεια διεύρυνε τη διαφορά του και στο τέλος του 2ο οκταλέπτου έφτασε να προηγείται με 6-3. Το Περιστέρι, το οποίο αγωνίζεται στην Α2, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση με την ομάδα του Μάρκο Μίσιτς να διατηρεί τη διαφορά της και να κλείνει το 3ο οκτάλεπτο με 8-5. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα ο Τοράκης έγραψε το τελικό 9-5.

Ο Εθνικός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 2-2, 1-0

Εθνικός (Μίσιτς): Καραμπέτσος, Θεοδόσης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς 3, Βαλιανάτος 1, Τοράκης 1, Παπαδόγκωνας, Χονδροκούκης 1, Μπελέσης, Λιαπάκης, Καραβιώτης 1, Ξυλούρης, Κατσαούνος.

ΓΣ Περιστερίου (Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου 1, Λαδάς, Δανουρδής, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης 1, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Κουμής, Ατιέ, Τσίφτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ