ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr 2ο Final-4: Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη διεκδικούν το Κύπελλο

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/2, 14.00) ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο Stoiximan.gr 2ο Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Πριν την έναρξη των ημιτελικών του Stoiximan.gr 2ου Final-4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών ήταν τα μεγάλα φαβορί και επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους. Στον πρώτο χρονικά αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 20-3 τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Η Ελευθερία Πλευρίτου από πλευράς των ερυθρολεύκων τόνισε: "Ξέραμε τη δυναμική του σημερινού αντιπάλου μας. Αύριο, όμως, είναι ένα άλλο παιχνίδι στον τελικό. Θα παίξουν (σ.σ. πιθανότατα) οι δύο κορυφαίες ομάδες και θα δούμε το παιχνίδι οκτάλεπτο με οκτάλεπτο".

Λίγη ώρα αργότερα η Βουλιαγμένη επικράτησε κι εκείνη με τη σειρά της με 17-3 επί της Γλυφάδας. Η συνεργάτιδα της Αλεξίας Καμμένου, Κική Λιώση, δήλωσε: "Θα είναι ένας ωραίος τελικός κόντρα στον Ολυμπιακό και φυσικά ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με το σημερινό. Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Όπως έχουν δείξει τα παιχνίδια που προηγήθηκαν μεταξύ μας φέτος, όλα θα κριθούν στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ