ΠΟΛΟ

Στο Final-4 οι Βουλιαγμένη, Εθνικός και ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη, ο Εθνικός και ο ΠΑΟΚ είναι οι τρεις ομάδες που μαζί με τον Ολυμπιακό θα διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο Ελλάδας στο Final-4 το διήμερο 19-20 Μαΐου.

Δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του μεγάλου φαβορί ο ΝΟ Βουλιαγμένης, στον δικό του προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο κολυμβητήριο του Λαιμού, κόντρα στον ΝΟ Πατρών. Ο ΝΟΒ νίκησε εύκολα με 9-1 και προκρίθηκε στο Final-4 της διοργάνωσης που θα γίνει 19-20 Μαϊου.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη, με βασικό όπλο την άμυνα και με πλουραλισμό στην επίθεση, έφτιαξε τη διαφορά μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο και στο τέταρτο χαλάρωσε. Στον πάγκο του ΝΟΠ δεν ήταν ούτε ο προπονητής, Βασίλης Λαμπάτος, ούτε ο συνεργάτης του, λόγω τιμωρίας.

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 3-1, 0-0

Εκδίκηση και πρόκριση στο f-4 ο Εθνικός, 7-6 τον Υδραϊκό

Στον πιο αμφίρροπο και ενδιαφέροντα προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση, ο Εθνικός Πειραιά πήρε τη νίκη επί του Υδραϊκού με 7-6, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, και προκρίθηκε στο Final-4 της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα εκδικήθηκε κατά κάποιον τρόπο τον αντίπαλό του για την ήττα του περασμένου Σαββάτου, στο ίδιο κολυμβητήριο για το πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός ήταν μεταμορφωμένος προς το καλύτερο σε σχέση με το ματς της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών κόντρα στην ίδια ομάδα και είχε βασικό όπλο του την άμυνα και σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά του Παναγιώτη Τζωρτζάτο.

Η ομάδα του Κουντουδιού προηγήθηκε με 6-3 και 7-5 και απλά οι Υδραίοι μείωσαν στο τελικό 7-6.

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-0, 1-3

Σπουδαία πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πήγε με δέκα παίκτες στη Χίο και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στην υδατοσφαίριση (19-20 Μαϊου), καθώς επιβλήθηκε με 8-7 επί του ΝΟ Χίου μέσα στην καυτή έδρα του αντιπάλου του, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, στον μεταξύ τους νοκ άουτ προημιτελικό το απόγευμα της Τετάρτης (1/3).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και πήγαινε γκολ γκολ μέχρι το τέλος του τρίτου οκτάλεπτου. Το γκολ Ζάτοβιτς, που ήταν και το μοναδικό στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, 2.12 πριν από τη λήξη, ήταν και το νικητήριο για τον Δικέφαλο του Βορρά κι αυτό που του έδωσε την πρόκριση. Οι δυο ξένοι του ΠΑΟΚ, Ζάτοβιτς και Σάριτς, ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα και πέτυχαν από 3 γκολ ο καθένας.

Tα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-3, 0-1

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ