ΠΟΛΟ

Στην Ισπανία για την τελική φάση του Europa Cup η Εθνική Ελλάδας γυναικών

Στην Ισπανία για την τελική φάση του Europa Cup η Εθνική Ελλάδας γυναικών

Η Εθνική Ελλάδας περιμένει αντίπαλο στα ημιτελικά του Europa Cup που διεξάγεται στην Ποντεβέρντα της Βαρκελώνης μεταξύ 22 και 24 Μαρτίου.

Στη Βαρκελώνη για τη τελική φάση του Europa Cup που διεξάγεται στη Ποντεβέρντα (22-24 Μαρτίου) μεταβαίνει αύριο (21/3, 14.20) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Στην αποστολή μετέχουν οι πολίστριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αναστασία Καλαργυρού.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ και έφορος της Εθνικής ομάδας, Βάσω Αρβανιτοπούλου.

Η Εθνική μας ομάδα, ως 1η από τον προκριματικό όμιλο του Βόλου, θα περιμένει τον αντίπαλο της στα ημιτελικά, την Παρασκευή (23/3), που θα είναι ο Νικητής της συνάντησης Ολλανδία – Ιταλία.

Το πρόγραμμα αγώνων

Πέμπτη 22 Μαρτίου (τοπικές ώρες)

17.00 Ολλανδία – Ιταλία (R1)

18.45 Ουγγαρία – Ρωσία (R2)

Παρασκευή 23 Μαρτίου

17.00 Θέσεις 5-6

18.45 Νικητής R1 – ΕΛΛΑΔΑ

20.30 Νικητής R2 – Ισπανία

Σάββατο 24 Μαρτίου

12.15 Θέσεις 3-4

14.00 Μεγάλος Τελικός

Διαιτητές είναι οι Ορτέγκα (Ισπανία), Ντάτιλ – Ντουμάς (Ολλανδία), Νίκος Μπουδραμής (ΕΛΛΑΔΑ), Ντρέβαλ (Ρωσία), Μπιάνκο (Ιταλία), Μαροσβάρι (Ουγγαρία), με παρατηρητή από πλευράς Len, τους Τζιάνι Λόνζι (Ιταλία) και Μόλινερ (Ισπανία).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ