ΠΟΛΟ

Στην Ισπανία για φιλικά η Εθνική γυναικών

Στην Ισπανία για φιλικά η Εθνική γυναικών

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Ισπανία όπου θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (14-30/7, Βουδαπέστη).

Με 14 πολίστριες στη σύνθεση της αναχωρεί αύριο (29/6) στο Πορτουγκαλέτε της Ισπανίας, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, η οποία και θα μετάσχει σε 4εθνές τουρνουά προετοιμασίας (30/6-2/7) εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (Βουδαπέστη, 14-30 Ιουλίου).

Στην αποστολή μετέχουν οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελένη Ξενάκη, Χριστίνα Κότσια.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο διεθνής διαιτητής Νίκος Μπουδραμής. Διαιτητές είναι επίσης, εκτός του Νίκου Μπουδραμή, οι Ραούλ Τόρες (Ισπανία), Σβετλάνα Ρέβαλ (Ρωσία), Μπρούνο Ναβάρα (Ιταλία).

Η Εθνική μας ομάδα, με τη λήξη του τουρνουά, θα παραμείνει για 2ήμερη προετοιμασία με την αντίστοιχη της Ισπανίας και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 4 Ιουλίου τα μεσάνυχτα (00.25).

Το πρόγραμμα του τουρνουά (τοπικές ώρες):

Παρασκευή, 30/6

18.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

19.30 Ισπανία – Ιταλία

Σάββατο, 1/7

10.45 Ρωσία – Ιταλία

12.15 Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 2/7

11.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

13.00 Ισπανία – Ρωσία

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ