ΠΟΛΟ

Στη Βουλιαγμένη οι Ράνι, Ελληνιάδη και Γιαννοπούλου

Jordan Raney, left, of the US challenges for the ball with Amy Keevy of South Africa during the South Africa vs United States women's water polo Group B first round match at the Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Sunday, July 16, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP)
Jordan Raney, left, of the US challenges for the ball with Amy Keevy of South Africa during the South Africa vs United States women's water polo Group B first round match at the Swimming World Championships in Hajos Alfred National Swimming Pool in Budapest, Hungary, Sunday, July 16, 2017. (Szilard Koszticsak/MTI via AP) AP

Η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης απέκτησε την Αμερικανίδα περιφερειακή, Τζόρνταν Ράνι, αλλά και τις Έλενα Ελληνιάδη και Αθηνά Γιαννοπούλου.

Σε άλλο επίπεδο κινείται πλέον η Βουλιαγμένη στην προσπάθειά της να κλείσει την ψαλίδα με τον Ολυμπιακό και να επανέρθει στο δρόμο των τίτλων. Ήδη, έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις όπως αυτές των Τζόνσον και Χαραλαμπίδη.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ συνεχίστηκε με την απόκτηση τριών ακόμα αθλητριών.

Η 22χρονη Αμερικανίδα Τζόρνταν Ράνι (αριστερά στην κεντρική φωτογραφία) αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην περιφέρεια ούσα μία παίκτρια με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Την ίδια ώρα ο ΝΟΒ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο αθλητριών που αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές ομάδες. Ο λόγος για την Έλενα Ελληνιάδη και Αθηνά Γιαννοπούλου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή Αμερικανή αθλήτρια Raney Jordan. Η 22χρονη περιφερειακός ειναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Αμερικής και στο πρόσφατο Fina Cup κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Την καλωσορίζουμε θερμά και τις ευχόμαστε ομαδική και προσωπική επιτυχία με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

Η ανακοίνωση για την Ελληνιάδη: "Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια, Έλενα Ελληνιάδη. Η Έλενα Ελληνιάδη αποτελεί μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας και έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεανίδων στο Μπακού το 2015, ενώ το φετινό καλοκαίρι ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων γυναικών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αθλητική και προσωπική της ζωή".

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Γιαννοπούλου: "Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Αθηνά Γιαννοπούλου. Η Αθηνά Γιαννοπούλου είναι μέλος των μικρών εθνικών ομάδων και το καλοκαίρι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου με την Εθνική ομάδα Νεανίδων.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ομίλου και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο".

Photo credits: Szilard Koszticsak/MTI via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ