ΠΟΛΟ

Στη Βαρκελώνη η Εθνική

Στη Βαρκελώνη η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (29/2) στη Βαρκελώνη για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του World League με την αντίστοιχη της Ισπανίας.

Στη Βαρκελώνη μεταβαίνει την Δευτέρα (29/2) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του World League με την αντίστοιχη της Ισπανίας την επομένη (1/3) και στη συνέχεια για κοινή προετοιμασία έως και το Σάββατο (5/3).

Στην αποστολή μετέχουν συνολικά 14 πολίστριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Χριστίνα Κότσια, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικολέττα Ελευθεριάδου.

Στη Βαρκελώνη θα ενσωματωθεί επίσης η Άλκηστη Μπενέκου που αγωνίζεται στην ισπανική Ματαρό. Στην αποστολή μετέχουν επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου και η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη.

Ο αγώνας της ερχόμενης Τρίτης (1/3) θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Σαμπατέλ (Piscina CAN LLONG) με ώρα έναρξης 19.15 τοπική. Διαιτητές είναι οι Γκαμπριέλα Βαρκόνι (Ουγγαρία), Ντανιέλε Μπιάνκο (Ιταλία) και παρατηρητής FINA o Μανουέλ Ιμπέρν (Ισπανία).

Στην Τελική φάση (Σαγκάη, 7-12 Ιουνίου), έχουν ήδη προκριθεί: ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Βραζιλία και η οικοδέσποινα Κίνα.

Η βαθμολογία στον B’ Όμιλο μας:

1. Ρωσία 4 62-40 9

……………………………………….

2. Ισπανία 3 53-33 8

………………………………………

3. ΕΛΛΑΔΑ 3 24-30 4

4. Γερμανία 4 27-82 0

Επόμενη αγωνιστική (12/4): ΕΛΛΑΔΑ- Ρωσία, Ισπανία - Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ