ΠΟΛΟ

Στη Ριέκα αύριο (14/11) η Εθνική ομάδα

Στη Ριέκα αύριο (14/11) η Εθνική ομάδα

Με 13 πολίστες στην αποστολή της, αναχωρεί στη Ριέκα – μέσω Ρώμης – τα ξημερώματα (05.55, πτήση 717 της Alitalia), η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Την Τρίτη (15/11) στην πισίνα "Kantrida", με ώρα έναρξης του αγώνα 20.15 τοπική, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας στην πρεμιέρα των αγώνων του Β’ Προκριματικού Ομίλου Ευρώπης (μετέχουν επίσης Γαλλία και Ολλανδία) για το φετινό World League.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι εξής 13 πολίστες: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός αποστολής).

Διαιτητές του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης είναι ο Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία) και ο Ατίλα Μπροσόφσκι (Ρουμανία), με παρατηρητή από πλευράς Fina, τον Ζακ Ρασίν (Ελβετία). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Arena Sport Tv της Κροατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ