ΠΟΛΟ

Στη Μάλτα για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Εφήβων

Στη Μάλτα για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Εφήβων

Η 13μελής αποστολή της Εθνικής Εφήβων ταξιδεύει στη Μάλτα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Κραβαρίτης, δεν βάζει συγκεκριμένο στόχο.

Για τη Μάλτα αναχωρεί το Σάββατο η Εθνική Εφήβων, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (10-17 Σεπτεμβρίου) που διεξάγεται στη μικρή χώρα της Μεσογείου.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστες: Σταύρος Μανθογιάνης, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκος Κουρούβανης, Μιχάλης Άγγελος Γωνιωτάκης, Κώστας Κουλούρης, Δημήτρης Δήμου, Μανώλης Τσιστράκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Αχιλλέας Γραμματικός, Θόδωρος Πάτερος, Δημήτρης Περόπουλος, Νίκος Σπύρος Παπανικολάου, Ούγκο Αλεσάντρο Πιόβαν.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο συνεργάτης του Σάκης Πλατανίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός αποστολής).

Η Εθνική μετέχει στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τη Ρωσία, τη Σλοβακία και την Τουρκία.

Η σειρά των αγώνων

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου (12:30): ΕΛΛΑΔΑ - Σλοβακία

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (17:15): ΕΛΛΑΔΑ - Ρωσία

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου (13:45): ΕΛΛΑΔΑ - Τουρκία

Κραβαρίτης: "Δεν υπάρχουν φαβορί"

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος τόνισε πως το έργο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

"Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της ομάδας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το έργο θα είναι δύσκολο, αφού τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε ομαλά και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, όμως θα θέλαμε συμμετοχή σε περισσότερα τουρνουά, αφού πήραμε μέρος μόνο στο Comen Cup".

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, τόνισε: "Στόχος είναι η είσοδος στην 8άδα και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αφού οι μεσαίου επίπεδου ομάδες έχουν ανέβει αρκετά κι έτσι υπάρχουν πολλά ισοδύναμα συγκροτήματα. Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι η Ρωσία, η Σλοβακία και η Τουρκία. Πιστεύω πως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, αφού είναι ένας ανοιχτός όμιλος. Γενικά, στη διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί. Ούτε στον όμιλό μας, πόσο μάλλον στα χιαστί παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και αποτελούν μονόδρομο. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ