ΠΟΛΟ

Στελεχώθηκε η πρώτη ομάδα πόλο Ανδρών της ΑΕΚ

Στελεχώθηκε η πρώτη ομάδα πόλο Ανδρών της ΑΕΚ

Η στελέχωση της πρώτης ανδρικής ομάδας πόλο στην ιστορία της ΑΕΚ ανακοινώθηκε ανήμερα του εορτασμού των 94ων γενεθλίων της Ένωσης.

Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 94α γενέθλια από την ίδρυσή και στο εορταστικό αυτό πλαίσιο ανακοινώθηκε η στελέχωση της πρώτης ανδρικής ομάδας πόλο των "κιτρινόμαυρων".

Συγκεκριμένα αποτελείται από τους: Πέτρε Σάντα, Άγγελο Αγγελίδη, Παράσχο Χατζηγούλα, Γιάννη Στεργιόπουλο, Νικόλαο Μούρμουρα, Στέφανο Βουνισέα, Γιάννη Καπότση, Κωνσταντίνο Μυλωνάκη, Ευγένιο Βούλγαρη, Αλέξανδρο Καψοκόλη, Παύλο Μήτρο, Γιάννη Σαλπέα, Ασημάκη Παυλάκη και Εύφρο Γεωργιάδη.

Αρχηγοί της νεοσύστατης ομάδας θα είναι ο Πέτρε Σάντα με τον Φίλιπο Καϊάφα, ο οποίος επέλεξε τον "Δικέφαλο" για έναν από τους τελευταίους σταθμούς της καριέρας του, ενώ τεχνικός ο Κωνσταντίνος Δάνδολος.

Οι κιτρινόμαυροι θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα σεζόν. Ο έφορος κ. Πάνος Μιχαλόπουλος και ο αρχηγός του τμήματος κ. Γιώργος Κιρμίζογλου δήλωσαν: "Είμαστε περήφανοι που ανήμερα των 94ων γενεθλίων της ΑΕΚ ανακοινώνουμε την πρώτη στην ιστορία μας, ομάδα υδατοσφαίρισης, η οποία θα συμμετέχει σε εθνικά πρωταθλήματα.

Έχουμε την τιμή και την ευθύνη να οδηγήσουμε την ομάδα σταδιακά στην Α1 και σε σημαντικές επιτυχίες έτσι όπως πραγματικά αξίζει στο όνομα της ΑΕΚ.

Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και δε θα επιφέρει καμία οικονομική επιβάρυνση στην μάνα ΑΕΚ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους προπονητές και τους αθλητές, οι οποίοι δέχθηκαν την πρόσκληση μας, όπως επίσης τον πρόεδρο κ. Αλεξίου, τα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής και τον Γενικό αρχηγό κ. Δευτεραίο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση αυτού του εγχειρήματος. Τέλος θα θέλαμε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της ΑΕΚ να συνδράμουν και να αγκαλιάσουν αυτή την ιστορική προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι και εμείς από τη μεριά μας θα προσφέρουμε χαρά και υπερηφάνεια σε όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ