ΠΟΛΟ

Σταματοπούλου: "Τα πάντα για τον τίτλο στο σπίτι μας"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - Kinef Kirishi / LEN EUROLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - Kinef Kirishi / LEN EUROLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ισοφάριση κόντρα στην Βουλιαγμένη και το ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή την Πέμπτη (17/5).

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ιωάννα Σταματοπούλου, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λάμπίρη για την ισοφάριση κόντρα στην Βουλιαγμένη και το ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή την Πέμπτη (17/5).

Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

Για την ισοφάριση της σειράς των τελικών:« Μπήκαμε με λιγότερο άγχος σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τα καταφέραμε, κάνοντας πράξη όσα είχαμε σχεδιάσει. Μπήκαμε μουδιασμένα στο ματς. Είδαμε τα λάθη μας και στην πορεία κάναμε όσα έπρεπε, για να φτάσουμε στην επικράτηση».

Για τη θέση του τερματοφύλακα, την Άσλεϊ Τζόνσον και τον πέμπτο τελικό:« Δεν διάλεξα εγώ τη θέση του τερματοφύλακα, εκεί με τοποθέτησαν όταν ξεκινούσα, αλλά η αλήθεια είναι πώς μου άρεσε πολύ. Σε αυτή τη σειρά οι τερματοφύλακες έχουν πολλή και δύσκολη δουλειά. Η Τζόνσον της Βουλιαγμένης κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και επιβεβαιώνει πώς είναι η καλύτερη στον κόσμο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να δώσουμε το 101%, για να πάρουμε το πρωτάθλημα στο σπίτι μας».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ