ΠΟΛΟ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η κλήρωση των δύο ημιτελικών του Final Four Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών (4-5 Μαρτίου), όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και η Βουλιαγμένη τον Εθνικό.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (17/2) η κλήρωση των δύο ημιτελικών του 17ου Final Four Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών, που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 4 και 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους δεν διεξάγεται φέτος στην Περιφέρεια - όπως συνηθίζεται - η διοργάνωση, ζητώντας ταυτόχρονα από τα σωματεία να καταβάλουν κάθε προσπάθεια και από την πλευρά τους, ώστε και το φετινό Final Four να στεφθεί με επιτυχία και πνεύμα αθλητικής άμιλλας.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΕ, Νίκος Σπηλιωτόπουλος, επεσήμανε την επιθυμία της Ομοσπονδίας στο Κολυμβητήριο να βρεθούν τα τμήματα υποδομής των τεσσάρων σωματείων μετά των προπονητών τους, σε μια ατμόσφαιρα πανηγυρική, όπως αρμόζει στο άθλημα και την ιστορία του.

Ανέφερε επίσης ότι, κατά τα λοιπά, θα ισχύσουν ότι και τα προηγούμενα χρόνια σ’ ότι αφορά τις ονομαστικές προσκλήσεις (30 ανά σωματείο), ενώ άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες και θέματα ασφάλειας θα συζητηθούν στην καθιερωμένη σύσκεψη με την Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ