ΠΟΛΟ

Σπουδαία νίκη για τον Εθνικό, 13-4 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΛΙΟΣ" / ΟΣΦΠ - ΓΛΥΦΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην κορυφή της βαθμολογίας της β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών πέρασε ο Εθνικός με την εκτός έδρας νίκη επί της Γλυφάδας.

Την νίκη κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας με 13-4, πέτυχε ο Εθνικός στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ δυνατά με κλειστές άμυνες από τις δύο ομάδες, με την Γλυφάδα να προηγείται με 1-0 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Όμως η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στα επόμενα οκτάλεπτα, κατάφερε να πάρει μεγάλη διαφορά στο σκορ, φτάνοντας στο τελικό 13-4.

Τέσσερα τέρματα για την ομάδα του Εθνικού πέτυχε η Αποστολίδου και τρία η Κατσίμπρη.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 4-13

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-6, 1-4, 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τάσος Πυρπιρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου 2, Ακριτίδου, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κανετίδου, Γιαννοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 2, Δουρέκα Αδ. 1, Βάσιλα, Αποστολίδου 4, Μπίσμπα, Κούβδου Ν., Λογοθέτη, Νιαρχάκου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντογιάννη 2, Τζούρκα, Κατσίμπρη 3, Χατζηκυριακάκη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός 4-13

29/11 ΝΟ Ρεθύμνου - ΝΕ Πατρών

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Εθνικός 6

Γλυφάδα 3

ΝΕ Πατρών 0

ΝΟ Ρεθύμνου 0

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ