ΠΟΛΟ

Σπαντάου - Ολυμπιακός 7-11: Αγκαλιά με την πρόκριση στο Final-8 οι Πειραιώτες

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 11-7 της Σπαντάου στο Βερολίνο και είναι μία ανάσα από το να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο Final-8 του Champions League Πόλο των Ανδρών.

Υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη που τον φέρνει αγκαλιά με την εξασφάλιση και μαθηματικά της πρόκρισης στο Final-8 του Champions League υδατοσφαίρισης Ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης (4/3).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου πέρασε από την έδρα της γερμανικής Σπαντάου, την οποία νίκησε με 11-7, για την 10η αγωνιστική των ομίλων, και πλέον θα επιδιώξει να βρεθεί σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του Α’ Ομίλου.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα, όμως βγάζοντας πολύ καλές άμυνες στο λιγότερο πήρε ώθηση στην επίθεση και έφτασε σε προβάδισμα τριών γκολ (3-6) στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα διατήρησε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά και σοβαρότητα στην άμυνα και δεν επέτρεψε στους Γερμανούς σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τα τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 2-2, 2-3.

Σπαντάου (Πέταρ Κοβάσεβιτς): Μπάξα, Σονταντιέ, Γκίλεν, Τσουκ Ματέο, Κόλοντ 3, Γιούνγκλινγκ, Στρέλεζκι 3, Ντέντοβιτς 1, Σταμ, Ράιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς, Τομ.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς Σ. 3, Ζιβογίνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ