ΠΟΛΟ

Σούπερ 13 ο Ολυμπιακός στο Champions League

Σούπερ 13 ο Ολυμπιακός στο Champions League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε στην επικράτηση του με 13-5 με αντίπαλο την Έγκερ στο "Παπαστράτειο". Η Γιουγκ, μια εκ των βασικών αντιπάλων του ηττήθηκε από τη Μπαρτσελονέτα.

Μετά από τόσες καλές εμφανίσεις, τις δύο νίκες με την οικοδέσποινα του Final-6, Μπαρτσελονέτα, ήταν ώρα να έρθει μια εύκολη "ευρωπαϊκή" νίκη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 13-5 της Έγκερ για την 7η αγωνιστική του Α' Ομίλου του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" πλησίασαν σε απόσταση ενός βαθμού τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Οι Κροάτες γνώρισαν την ήττα με 9-8 από τη Μπαρτσελονέτα περίπου την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ενθάρρυναν την ομάδα τους πως μπορεί να περάσει στο Final-6.

Με τον Κώστα Γαλανίδη να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού αντί για τον Νίκο Δεληγιάννη που ένιωσε ενοχλήσεις πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι με εξαιρετική άμυνα και άψογο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω προηγήθηκαν με 5-1 στις αρχές του β' οκταλέπτου με το τρίτο γκολ του Γιάννη Φουντούλη.

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

Το ημίχρονο βρήκε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 7-2 με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη εμφάνιση του με το "ερυθρόλευκο" σκουφάκι.

Ο Φουντούλης έδωσε αέρα επτά γκολ διαφορά στην ομάδα του (10-3) και ο Χιώτης διαμόρφωσε το τελικό 13-5. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά στις δέκα επιτυχημένες προσπάθειες στον παίκτη παραπάνω.

Το Champions League συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό στις 26 Μαρτίου με την αναμέτρηση με την Πριμόριε Ριέκα στην Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-1, 3-1, 3-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ.Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς 1, Γούνας 1, Καπότσης, Φουντούλης 5, Βλαχόπουλος 5, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

EΓΚΕΡ (Ν. Νταμπρόβσκι): Μπιστριτσάνι, Ζαλάνκι, Μπάτορι 1, Γκράχαμ, Σάλαμον, Κόβατς 1, Μπεντό, Βάργκα 1, Λόριντζ 1, Μπίρος 1, Μπούντσουχ, Χάραϊ, Μέιχνερ.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Πριμόριε Ριέκα επικράτησε με 11-8 της Προ Ρέκο και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Βαθμολογία

1.Πριμόριε Ριέκα 16β.

2.Μπαρτσελονέτα 13

3.Προ Ρέκο 10

4.Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 10

5.Ολυμπιακός 9

6.Έγκερ 3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ