ΠΟΛΟ

Σιντέζ Καζάν - Βουλιαγμένη 8-10, πρεμιέρα με το δεξί για τον ΝΟΒ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη με πρωταγωνιστή τον Μπάσιτς που πέτυχε τέσσερα τέρματα επιβλήθηκε με 10-8 επί της Σιντέζ Καζάν στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Ήττα στο φινάλε για τον Υδραϊκό.

Η ανδρική ομάδα του Ν.Ο Βουλιαγμένης πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη ρωσική Σιντέζ Καζάν με σκορ 10-8 και ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στον Β' Προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ρώσοι έβαλαν δύσκολα στην ελληνική ομάδα, ωστόσο οι παίκτες του Χρβόγιε Κόλιανιν, παίζοντας εξαιρετική άμυνα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχοντας σε δαιμονιώδη μέρα τον νεοαποκτηθέντα Κροάτη διεθνή, Αντρία Μπάσιτς, ο οποίος σημείωσε 4 τέρματα, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Μετά από ένα νευρικό ξεκίνημα στο ματς ο ΝΟΒ προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Γκιουβέτση και του Μπάσιτς με τον Μπουγκάιτσουκ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 του πρώτου οκταλέπτου. Ο Βασίλιεβ έφερε το ματς στα ίσα στην πρώτη επίθεση της δεύτερης περιόδου, όμως γρήγορα ο Σολανάκης και Γούβης έδωσαν και πάλι αέρα δύο τερμάτων στον ΝΟΒ. Οι Ρώσοι δεν το παράτησαν και με τέρματα των Ζινούροβ και Ζακίροβ έκαναν το 4-4 πριν ο Μπάσιτς διαμορφώσει το τελικό 5-4 του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα ο ΝΟΒ έλεγξε το ματς και με τέρματα του Γκιουβέτση και του Μπάσιτς κατάφερε να ξεφύγει για πρώτη φορά με τρία τέρματα (7-4) δύο λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Κόλιανιν δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-8.

ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ - Ν.Ο ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-10

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-2, 3-3

Σίντεζ Καζάν: Ζακίροβ 1, Μπουγκάιτσουκ 1, Νεζχίνσκι 1, Βασίλιεβ 2, Ζινούροβ 1, Αλενίτσεβ 1, Μαγκομάεβ 1

Ν.Ο Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 4, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Γ., Γούβης 2, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 2, Κουρούβανης Δ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή 28/9

18.15 Σίντεζ Καζάν - ΝΟ Βουλιαγμένης 8-10

20.00 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - Σπορτούλ 15-5

Σάββατο 29/9

18.15 Σπορτούλ - Σίντεζ Καζάν

20.00 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - ΝΟ Βουλιαγμένης.

Κυριακή 30/9

12.00 ΝΟ Βουλιαγμένης - Σπορτούλ

13.45 Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι - Σίντεζ Καζάν.

Η Βαθμολογία

Γιαντραν 3

Βουλιαγμένη 3

Καζάν 0

Σπορτούλ 0

LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
LEN EURO CUP / ΥΔΡΑΙΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΑΙΚΟ

Πάλεψε γερά, αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ο Υδραικός. Η μάσα του Δημήτρη Κραβαρίτη γνώρισε την ήττα με 9-8 από την Πρίμορατς Κότορ του Μαυροβουνίου στον πρώτο αγώνα της στον Δ´ Όμιλο της πρώτης Προκριματικής φάσης του Euro Cup στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Η ελληνική ομάδα, στο βάπτισμα του πυρός στην Ευρώπη, ήταν μαχητική και μέσα στο παιχνίδι από το ξεκίνημα. Η εξέλιξη ήταν συναρπαστική με την ΠσίμορατσΚότορ να πρΟηγείται και δον Υδραικό να ισοφαρίζει. Στα 46 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Μάξουελ Ίρβινγκ (που ήταν κορυφαίος και πέτυχε συνολικά 4 γκολ) ισοφάρισε σε 8-8, αλλά στην επόμενη επίθεσης τους οι Μαυροβούνιοι πέτυχαν το τελικό 9-8 με τον Κοτ.

Ο Κραβαρίτης πήρε τάιμ άουτ στα 21 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αλλά η ομάδα του δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο.

Υδραϊκός - Πρίμορατς 8-9

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-3, 3-1, 2-3

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 2, MΙταλούδη, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελάτος, Τσαχιλίδης 1, Ίρβινγκ 4, Μαντής.

Πρίμορατς: Τσρεπούλια 3, Γκόπτσεβιτς 1, Ιβάνκοβιτς 3, Γκργκούρεβιτς 2

Το πρόγραμμα των αγώνων του Δ' Πρ. Ομίλου του Euro Cup στον Άλιμο:

Παρασκευή 28/9

Νις - Ορτίτζια 5-11

Υδραϊκός - Πρίμορατς Κότορ 8-9

Σάββατο 29/9

12.00 Πρίμοτατς Κότορ - Ορτίτζια

13.30 Υδραϊκός - Νις.

Κυριακή 30/9

10.00 Πρίμορατς Κότορ - Νις

11.30 Υδραϊκός - Ορτίτζια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ορτίτζια 3

Πρόμορατς 3

Υδραϊκός 0

Νις 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ