ΠΟΛΟ

"Σφραγίζει" την πρόκριση στο Final-4 ο Ολυμπιακός

"Σφραγίζει" την πρόκριση στο Final-4 ο Ολυμπιακός

Έτοιμεςνα "σφραγίσουν" το εισιτήριο στο Final-4 της Εuroleague, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, είναι οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζοντας το απόγευμα του Σαββάτου (27/2) την Ουραλότσκα.

Έτοιμες να "σφραγίσουν" το εισιτήριο στο Final-4 της Εuroleague, όπου θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, είναι οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει, ως τυπικά φιλοξενούμενη, το Σάββατο (27/2) στις 16:00 (Novasports1) στο Παπαστράτειο την Ουραλότσκα και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες μετά το 13-10 του πρώτου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός του Χάρη Παυλίδη, που προέρχεται από την άνετη επικράτηση σε βάρος της Βουλιαγμένης, θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στη ρώσικη ομάδα, πραγματοποιώντας καλύτερη εμφάνιση από αυτή της 17Φεβρουαρίου.

Η φουνταριστή των "ερυθρολεύκων", Αλεξάνδρα Ασημάκη, δήλωσε στο osfp.gr: "Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Κερδίσαμε με 3 γκολ αλλά μπορούσαμε πολύ ευκολότερα αφού είμαστε σαφώς ανώτερη ομάδα αλλά αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε ματς. Μας δόθηκε ένα μάθημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε ξανά και να παίξουμε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ