ΠΟΛΟ

Σφοδρή επίθεση του ΝΟ Βουλιαγμένης στην ΚΟΕ

Σφοδρή επίθεση του ΝΟ Βουλιαγμένης στην ΚΟΕ

Με ανακοίνωση του ο ΝΟ Βουλιαγμένης επιτίθεται στην ΚΟΕ με αφορμή τη μεταγραφή του Δημήτρη Δήμου στο Παλαιό Φάληρο και την κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (08/12) ο Δημήτρης Δήμου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το σκουφάκι του Παλαιού Φαλήρου στο ματς με τον Εθνικό, αφού η επιτροπή μεταγραφών της ΚΟΕ άναψε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του.

Το πρωί της Κυριακής ήρθε η αντίδραση της Βουλιαγμένης, ομάδα στην οποία ανήκε ο νεαρός πολίστας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΝΟΒ επιτίθεται κατά της ΚΟΕ για έλλειψη σεβασμού αφού όπως καταγγέλλει ενώ είχε ζητήσει να παρευρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ αφού δεν ειδοποιήθηκε. Επιπρόσθετα, αναφέρεται και στην περίπτωση του Μάνου Ζερδεβά. Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει προσφύγει στα δικαστήρια διεκδικώντας την ελευθερία του ώστε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Ζερδεβάς όλο αυτό το διάστημα κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό την ώρα που περιμένει την απόφαση της επιτροπής μεταγραφών της ΚΟΕ, ενώ οι ερυθρόλευκοι αν λάβουν αρνητική απάντηση θα προσφύγουν και στο ΑΣΕΑΔ.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ τελειώνει δίνοντας... συγχαρητήρια "σε όσους βοηθούν στον καταποντισμό των ιστορικών Σωματείων που λειτουργούν και κινούνται στην τροχιά μιας άλλης ιδέας διαφορετικής, απο τα συμφέροντα".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Δυστυχώς για άλλη μία φορά η Κ.Ο.Ε έδειξε τον “σεβασμό” της στα σωματεία της τα οποία επί χρόνια υπηρετούν το ευ αγωνίζεσθαι, και εν προκειμένω τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό πόλο.

Η επιτροπή μεταγραφών της Κ.Ο.Ε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποφάσισε την μεταγραφή του νεαρού αθλητή Δ. Δήμου στο σωματείο του Π.Φαλήρου. Με έκπληξη είδαμε τον αθλητή να παίζει στο παιχνίδι πρωταθλήματος Π.Φαληρου-Εθνικού, χωρίς καν να έχει ενημερωθεί το σωματείο μας για την απόφαση της επιτροπής μεταγραφών, για την συγκατάθεσή της Ομοσπονδίας για την μεταγραφή του στο σωματείο του Π.Φαλήρου.

Η Κ.Ο.Ε προφανώς έβγαλε απόφαση για την μετακίνηση του αθλητή και έκρινε πως δεν χρειάζεται να γνωστοποιήσει την απόφαση της στο σωματείο μας, ίσως νομιμοποιείται να το κάνει, άλλωστε τα μέλη της οικογένειας του Προέδρου είναι νομικοί, όπου και στο παρελθόν έχουν σταθεί απέναντι στην Βουλιαγμένη για τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Παρέβλεψε πως ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είχε αιτηθεί, με το δικαίωμα που δίνει ο κανονισμός εγγραφών-μετεγγραφών της ΚΟΕ, να παρασταθεί κατά την συζήτηση της υπόθεσης.

Όμως ο Θεσμός της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος θα έπρεπε να μην υποτιμά αλλά να σέβεται τα σωματεία της και να κρατά τουλάχιστον τα προσχήματα ανεξάρτητα απο την προσωπική επιθυμία κάποιων.

Συμπεραίνουμε ότι θα επακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες αποφάσεις, οι οποίες είναι σε διαβούλευση και ήδη έχουν καθυστερήσει ανεξήγητα, όπως η υπόθεση του διεθνούς τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, Μάνου Ζερδεβά, όπου εάν εγκριθεί η αίτηση μεταγραφής του,για τον Ολυμπιακό, αποδεκατίζεται το πόλο του Ν.Ο.Β.

Συγχαρητήρια σε όσους βοηθούν στον καταποντισμό των ιστορικών Σωματείων που λειτουργούν και κινούνται στην τροχιά μιας άλλης ιδέας διαφορετικής, απο τα συμφέροντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ