ΠΟΛΟ

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός με 16 γκολ του Φουντούλη

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός με 16 γκολ του Φουντούλη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 27-2 τη ΝΕΠ με τον Γιάννη Φουντούλη να σταματά στα 16 γκολ. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με εύκολα επί της Χίου, ενώ μεγάλο ματς έγινε στη Γλυφάδα ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τον ΠΑΟΚ.

Μία ακόμα άνετη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στην Α1 πόλο των ανδρών αφού επικράτησε με 27-2 επί της ΝΕΠ με τον Γιάννη Φουντούλη σε μεγάλη ημέρα. Σπουδαίο παιχνίδι είχαμε στη Γλυφάδα όπου τα πιτσιρίκια του ΑΝΟΓ δείχνουν τα "δόντια" του αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να ιδρώσει για να πάρει το διπλό με 16-15. Εύκολες νίκες για Παναθηναϊκό και Βουλιαγμένη.

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός με 16 γκολ του Φουντούλη
INTIME SPORTS

* Στα 16 γκολ σταμάτησε ο Φουντούλης

Τρομερός Φουντούλης

Σε προσωπικό σόου του MVP και πρώτου σκόρερ της προηγούμενης σεζόν Γιάννη Φουντούλη εξελίχθηκε το παιχνίδι του πρωταθλητή Ολυμπιακού κόντρα στη νεοφώτιστη ΝΕ Πατρών με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και πάλι μια μεγάλη νίκη με τεράστια διαφορά στο σκορ, 27-2, δείχνοντας για άλλη μια φορά τη τεράστια διαφορά δυναμικότητάς τους από τους αντιπάλους, αλλά ο Χιώτης περιφερειακός τους έκανε προσωπικό ρεκόρ επίτευξης γκολ σε έναν αγώνα, με 16 (!), σκοράροντας από παντού και με όλους τους τρόπους.

Από τη σύνθεση των ερυθρόλευκων απουσίαζαν ο τερματοφύλακας Πάβιτς (την εστία υπερασπίστηκε ο Γαλανόπουλος), ο τραυματίας Άλεξ Γούνας, που έχει υποστεί θλάση στους πλάγιους κοιλιακούς και ο Σμιθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 27-2

Τα οκτάλεπτα: 6-0, 7-1, 7-1, 7-0.

Ολυμπιακός: Φουντούλης 16, Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάλιαρακ 1, Βλαχόπουλος 3, Δερβίσης 3

ΝΕ Πατρών: Γκίρης 1, Καλούδης 1

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός με 16 γκολ του Φουντούλη
INTIME SPORTS

* Πρώτη νίκη φέτος για τον Παναθηναϊκό μετά από δύο ισοπαλίες

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών (είχε δυο ισοπαλίες στις δυο πρώτες αγωνιστικές) καθώς επιβλήθηκε με 8-3 του ΝΟ Χίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, στο Ιλίσιο κολυμβητήριο.

Οι πράσινοι του Τεό Λοράντου είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, έχτισαν μια διαφορά ασφαλείας και επικράτησαν στο ρελαντί. Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ο Καρούντζος με 3 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-3

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-1, 2-1.

Παναθηναϊκός: Βιτέλας 1, Πρίμορατς 1, Καρούντζος 3, Αφρουδάκης 1, Γαβαλάς 1, Τοράκης 1

ΝΟ Χίου: Παττακός 1, Κανδιόγλου 1, Ντούλος 1

Σαρωτικός ο Ολυμπιακός με 16 γκολ του Φουντούλη
INTIME SPORTS

* Οι παλιοί ήταν αλλιώς, αλλά οι νέοι της Γλυφάδας είναι εξαιρετικοί.

Ματσάρα στη Γλυφάδα

Σε ένα "χορταστικό" όσον αφορά τα γκολ παιχνίδι, όπου οι δυο ομάδες έπαιξαν με ανοιχτές άμυνες, στο ανοιχτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας (ΑΝΟΓ), ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 16-15 επί του γηπεδούχου ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, και φαίνεται να εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου με τρία γκολ διαφορά (14-11). Στο φινάλε του αγώνα οι Γλυφαδιώτες, που δεν είχαν στον πάγκο τον πρώτο προπονητή τους Μάκη Βολτυράκη επειδή ήταν τιμωρημένος, κατάφεραν να μειώσουν στο ένα γκολ, αλλά η ομάδα του Βέργου, παρότι κινδύνεψε, κράτησε τελικά τη νίκη.

Από 4 γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Θωμάκος, Σολανάκης και Χρ. Κουτσιαλής. Στο 5.21 πριν από τη λήξη του γ' οκτάλεπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΠΑΟΚ Τάσος Πετρίδης για έντονη διαμαρτυρία.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ 15-16

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 6-6, 1-4, 4-2.

Γλυφάδα: Πρέκας 1, Κουλιεράκης 4, Παπούκας 1, Αλβέρτης 2, Χατζηγούλας 1, Παπαδόπουλος 2, Φωτόπουλος 2, Παπαναστασίου 2

ΠΑΟΚ: Προσινικλής 1, Μιτελούδης 1, Κουτσιαλής 4, Νικολαΐδης 2, Θωμάκος 4, Σολανάκης 4

Εύκολα η Βουλιαγμένη

Από το πρώτο οκτάλεπτο "καθάρισε" το παιχνίδι με τον Υδραϊκό η Βουλιαγμένη. Με όπλο τον επιθετικό πλουραλισμό η ομάδα του Λαιμού κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 μετά το πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια να ελέγξει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-3 λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου, αλλά τα γκολ των Βουλγαράκη και Παπαδόγκωνα τελείωσαν τις όποιες ελπίδες του Υδραϊκού.

Βουλιαγμένη - Υδραϊκός 7-4

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-0, 1-2, 2-1

Βουλιαγμένη: Χρυσοσπάθης 1, Χ. Αφρουδάκης 2, Καπότσης 1, Ελμισιάν 1, Βουλγαράκης 1, Παπαδόγκωνας 1

Υδραϊκός: Λιαπάκης 1, Κοτσιδάκης 1, Φώσκολος 2

Μεγάλο διπλό ο Εθνικός

Συναρπαστικό παιχνίδι με φινάλε γκραν γκινιόλ έγινε στο Ρέστειο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Το γηπεδούχο Παλαιό Φάληρο προηγείτο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με δύο γκολ και λίγο πριν από το φινάλε με ένα, αλλά τη νίκη πήρε τελικά ο φιλοξενούμενος Εθνικός.

Οι Πειραιώτες έφυγαν με το διπλό από το Φάληρο, καθώς ο Μάριος Χατζηκυριακάκης (ΦΩΤΟ) ισοφάρισε 20 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη σε 9-9, ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 10-9, μετά από επιθετικό φάουλ στην επίθεση του Φαλήρου, στο 1 δευτερόλεπτο πριν από την κόρνα της λήξης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 3-6

Παλαιό Φάληρο: Γαρδίκας 2, Θεοδωρόπουλος 3, Χαριτάκης 1, Αλεξίου 2, Πέττας 1

Εθνικός: Ν. Κόχειλας 3, Χατζηκυριακάκης 3, Χαλαραμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος 2

Πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες

Πρωτονοτάριος και Εκιντζόγλου ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του αγώνα ανάμεσα στο Καλαμάκι και την Ηλιούπολη. Ο ΝΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 6-3 χάρη σε ένα ξέσπασμα που είχε στο τέλος του τρίτου και στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από σχεδόν 24 λεπτά αγώνα το σκορ ήταν ακόμα 2-2. Με τα γκολ όμως τον Ζ. Αφρουδάκη, Σάντε και Μητρόπουλου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

Καλαμάκι - Ηλιούπολη 6-3

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-2, 1-0, 3-1

Καλαμάκι: Κουρλιάφτης, Σάντα 2, Ζ. Αφρουδάκη, Μητρόπουλος, Καφετζόπουλος

Ηλιούπολη: Αθυμαρίτης 1, Καστανάκης 2

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 27-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 8-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ 15-16

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 7-4

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-10

ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 6-3

Επόμενη αγωνιστική (7/11):

ΝΟ Χίου – ΑΝΟ Γλυφάδας

ΓΣ Ηλιούπολης – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – ΝΟ Καλαμακίου

ΝΕ Πατρών – Εθνικός Πειραιά

Υδραϊκός – Παλαιό Φάληρο

ΠΑΟΚ – ΝΟ Βουλιαγμένης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ