ΠΟΛΟ

Προβάδισμα για τον Απόλλωνα, 8-7 τον Εθνικό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων νίκησε με 8-7 τον Εθνικό στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των μικρών τελικών για την Α1 πόλο των ανδρών και έκανε το πρώτο βήμα για την τρίτη θέση.

Με γκολ του Ραμίρεζ, στο 1.38 πριν από τη λήξη, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 8-7 τον Εθνικό Πειραιά στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των μικρών τελικών του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών και χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να φτάσει στην κατάκτηση της τρίτης θέσης και ενός εισιτηρίου για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της νέας της σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τον Απόλλωνα να προηγείται ένα γκολ και τον Εθνικό να ισοφαρίζει, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στις κερκίδες βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο κολυμβητήριο του Πάρκου Γουδή.

Πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ που πέτυχε πέντε γκολ, ενώ από τη μεριά του Εθνικού ο Φώσκολος σημείωσε τέσσερα, όλα σε παραπάνω και με πανομοιότυπο τρόπο (από δεύτερο δοκάρι).

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Αφρουδάκης από τη μεριά του Απόλλωνα παρέδωσε ανθοδέσμη στην πρόεδρο του Εθνικού Δώρα Ιωαννίδου στη μνήμη του πρώην υδατοσφαιριστή της ομάδας του Πειραιά και της Εθνικής, καθώς και ομοσπονδιακού τεχνικού στις μικρές Εθνικές ομάδες, του Δημήτρη Κουγεβετόπουλου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Παράλληλα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες του Εθνικού αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στο μπράτσο τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 8-7

Οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 1-1, 3-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 1, Μοσκόφ 5, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γεωρ. Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης 1, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Καραβιώτης, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ