ΠΟΛΟ

Πρόκριση με περίπατο για τις γυναίκες

Πρόκριση με περίπατο για τις γυναίκες

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επιβλήθηκε με 24-3 επί της Κροατίας και προκρίθηκε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Εύκολα, όπως αναμενόταν, επικράτησε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στον σημερινό πρώτο αγώνα της στον όμιλο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Λισσαβώνα (25-27/9).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 24-3 της Κροατίας, έφτασε στους 12 βαθμούς στη βαθμολογία του νέου ομίλου στον οποίο μετέχει σε αυτήν τη δεύτερη φάση (όπου μετέχουν ακόμα η Ελβετία και η διοργανώτρια Πορτογαλία κι έχουν μεταφερθεί βαθμοί από την πρώτη φάση) και έχει εξασφαλίσει φυσικά την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό που θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο (του 2016) στο Βελιγράδι. Σημειώνουμε ότι προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Μορφέση δεν συνάντησε φυσικά κανένα πρόβλημα για να φτάσει στη νίκη και με πρωταγωνίστριες τις δύο φουνταριστούς της Ασημάκη και Ξενάκη αύξανε τη διαφορά μέχρι το τέλος.

Το Σάββατο 26/9, στις 17.00 (ώρα Ελλάδας), η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ελβετία, ενώ την Κυριακή 27/9 στις 13.00 (ώρα Ελλάδας) παίζει τον τελευταίο της αγώνα κόντρα στην οικοδέσποινα Πορτογαλία

ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-24

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-8, 0-7, 1-6

Σκόρερ για την ΕΛΛΑΔΑ: Κούβδου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Κότσια 2, Πλευρίτου Μαργ. 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 6, Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη, Πλευρίτου Ελ. 4, Ξενάκη 5, Μπενέκου Άλκ. 3, Διαμαντοπούλου Χρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ