ΠΟΛΟ

Πόλο: Στο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με άνεση τα Χανιά (16-8), κι έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών. Στις 28 και 29 Φεβρουαρίου κρίνεται ο τίτλος.

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη -χρονικά- ομάδα που εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο πόλο. Οι ερυθρόλευκοι είχαν εύκολο έργο απέναντι στα Χανιά (16-8), σε αγώνα που διεξήχθη στο Παπαστράτειο. Με όπλο την εξαιρετική άμυνα, οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν γρήγορα διαφορά ασφαλείας και δεν ένιωσαν την παραμικρή απειλή από τους νησιώτες.

Το Final Four θα διεξαχθεί στις 28 και 29 Φεβρουαρίου στη Χίο.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 5-4, 5-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δαλμάρας, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 3, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Ζιβογίνοβιτς, Χαλυβόπουλος Αρ. 3.

ΧΑΝΙΑ: Λεβεντάκης, Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Παπαδάκης.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

ΠΑΟΚ - Π. Φάληρο (14:00)*

Πανιώνιος - Εθνικός (20:30)

Απόλλων Σμύρνης - Υδραϊκός (21:00)

*Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος το Περιστέρι, σε αγώνα μπαράζ, για να βγει το τέταρτο -και τελευταίο- εισιτήριο για το Final Four της Χίου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ