ΠΟΛΟ

Πόλο: Παίκτης της Μπρέσια κι επίσημα ο Βλαχόπουλος

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018 / ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της Μπρέσια αφού η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Στην Ιταλία επιστρέφει ύστερα από μία τριετία ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Ο 28χρονος πολίστας αποχώρησε από την ουγγρική Έγκερ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2017, και η Μπρέσια θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα (25/5). Στην ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας τονίζεται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για ένα χρόνο.

ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέα Μαλκιόντι τόνισε: "Η απόκτηση του Άγγελου είναι μεγάλη ικανοποίηση. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης με μεγάλη διεθνή εμπειρία, ο οποίος αντιπροσωπεύει ταιριάζει τέλεια με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας. Ένας κορυφαίος παίκτης που θα είναι σε θέση να αποδείξει τις εξαιρετικές τεχνικές του δεξιότητες στη Μπρέσια".

Από την πλευρά του ο Άγγελος Βλαχόπουλος δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επέλεξα την Μπρέσια. Είναι μία σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα και έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς, Μπόβο” και συνέχισε: "Η ομάδα έχει μεγάλους στόχους και αυτό για εμένα ήταν σημαντικό αφού πρόκειται για μία χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Από εκεί και πέρα ανάμεσα στους συμπαίκτες μου θα βρω πολλούς που αντιμετώπισα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τον Νικολαΐδη τον οποίο γνωρίζω καλά οπότε δεν θα δυσκολευτώ να ενσωματωθώ στην ομάδα"

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός είχε αγωνιστεί και τη σεζόν 2016/17 στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Ποζίλιπο, ενώ από την Έγκερ έφυγε εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ