ΠΟΛΟ

Πόλο: Ο νέος χορηγός της Όρβοσι θέλει μόνο Ούγγρους παίκτες

Πόλο: Ο νέος χορηγός της Όρβοσι θέλει μόνο Ούγγρους παίκτες

Η Όρβοσι βρέθηκε ένα βήμα πριν την καταστροφή, σώθηκε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει μόνο με Ούγγρους παίκτες εάν θέλει να έχει τα λεφτά του νέου της χορηγού.

Το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο τρελό για τους φίλους της Όρβοσι. Στις αρχές του Απριλίου όλα έδειχναν ότι η ουγγρική ομάδα όδευε προς διάλυση αφού ο βασικός χορηγός της μετακόμισε στην Σόλνοκ.

Όλοι οι παίκτες άρχισαν να ψάχνουν για νέα ομάδα με τον Πρλαΐνοβιτς να υπογράφει στην Μαρσέιγ.

Τελικά, οι άνθρωποι της Όρβοσι βρήκαν νέο χορηγό ο οποίος θα αναλάβει να κρατήσει την ομάδα στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο, ωστόσο έθεσε έναν συγκεκριμένο όρο. Ποιος είναι αυτός; Κανένας ξένος στο ρόστερ της ομάδας.

Ήδη, οι υπόλοιποι εξαιρετικοί ξένοι που υπήρχαν στο ρόστερ της ετοιμάζονται για νέες προκλήσεις στην καριέρα τους. Μπράνισλαβ Μίτροβιτς, Ραντζέλοβιτς, Ούμποβιτς (Σερβία), Μπργκούλιαν, Ουρόπινα (Μαυροβούνιο) και Σέμαν (Σλοβακία) θα αποτελέσουν σίγουρα παρελθόν.

Από εκεί και πέρα ο Ντάνιελ Βάργκα θα αναλάβει να χτίσει μία ομάδα και θα στηριχτεί στους Μάνχερτζ, Χαράι και Έρντελι. Όλα αυτά για την ομάδα που πάλευε με την Προ Ρέκο για την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο του Champions League φέτος.

Photo credits: OSC Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ