ΠΟΛΟ

Πόλο: Νίκη και πρόκριση για την Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιαγμένη επικράτησε με 8-3 επί του Ερυθρού Αστέρα και εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ένα βήμα μακριά από τους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ επικράτησε με 8-3 επί του Ερυθρού Αστέρα και εξασφάλισε την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κλειστό και χρειάστηκε να φτάσουμε στα τελευταία δύο οκτάλεπτα για να καθαρίσουν οι παίκτες του Κόλιανιν την αναμέτρηση.

Πρώτος σκόρερ για τον ΝΟΒ ήταν ο Μπάσιτς που σταμάτησε στα τέσσερα τέρματα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και το γεγονός πως ο Ερυθρός Αστέρας έμεινε στα τρία γκολ και τα δύο εξ αυτών ήρθαν στον παίκτη παραπάνω.

Πλέον η Βουλιαγμένη θα περιμένει την Τρίτη (17/09) να μάθει τον αντίπαλο της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League μετά από κλήρωση που θα γίνει. Υπενθυμίζουμε ότι στον τρίτο προκριματικό έχουμε ζευγάρια και όχι ομίλους.

Ερυθρός Αστέρας – ΝΟ Βουλιαγμένης 3-8

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-2, 1-4

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 4, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Τσαταλιός 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 1, Δήμου Π., Βούξεβιτς 2, Ανδρεάδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Ερυθρός Αστέρας - Πάι Ντε 8-13

ΝΟ Βουλιαγμένης - Γιαντράν 9-10

2η αγωνιστική

Ερυθρός Αστέρας - Γιαντράν 9-14

Πάϊ Ντε – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-13

3η αγωνιστική

Γιαντράν - Πάι Ντε 16-9

Ερυθρός Αστέρας - ΝΟ Βουλιαγμένης 3-8

Βαθμολογία

Γιαντράν 9

Βουλιαγμένη 6

Πάϊ Ντε 3

Ερυθρός Αστέρας 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ