ΠΟΛΟ

Πόλο: Μεταγραφική βόμβα με Φιλίποβιτς η Σόλνοκ

Serbia's Filip Filipovic takes a penalty during the Men's final of the European Water Polo Championships between Spain and Serbia in Barcelona, Spain, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Serbia's Filip Filipovic takes a penalty during the Men's final of the European Water Polo Championships between Spain and Serbia in Barcelona, Spain, Saturday, July 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Σόλνοκ ανακοίνωσε την απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής Σερβίας, Φιλίπ Φιλίποβιτς ο οποίος μετά από έξι χρόνια άφησε την Προ Ρέκο.

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στο πόλο έκανε η Σόλνοκ. Ο Φιλίπ Φιλίποβιτς μετά από έξι χρόνια αποφάσισε να μη συνεχίσει στην Προ Ρέκο και η ουγγρική ομάδα τον απέκτησε για ένα χρόνο.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σερβίας θα βρει στην Ουγγαρία τους Ντούσκο Πιέτλοβιτς και Ράντομις Ντράσοβιτς, ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Ζίφκο Γκόσιτς.

Μετά από αυτή την κίνηση η Σόλνοκ είναι φυσιολογικό ότι δυναμώνει αρκετά τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Αξίζει να τονίζουμε πως η Σόλνοκ είναι μόλις η δεύτερη ομάδα εκτός Σερβίας στην οποία θα αγωνιστεί ο 33χρονος περιφερειακός.

Ο Φιλίποβιτς ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτίζαν και στη συνέχεια πήγε για μία τριετία στην Προ Ρέκο (2009-12). Ακολούθησαν δύο χρόνια στη Σερβία πριν μετακομίσει ξανά στην Ιταλία όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια.

Απλά να αναφέρουμε ότι στην τεράστια καριέρα του έχει κατακτήσει τα πάντα τόσο σε συλλογικό όσο και διεθνές επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ