ΠΟΛΟ

Πόλο: Ήττα της Εθνικής Ανδρών, 7-4 από την Ισπανία

EUROPA CUP / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROPA CUP / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδος γνώρισε την ήττα με 7-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της προκριματικής φάσης του Europa Cup.

Την ήττα με 7-4 από την αντίστοιχη ομάδα της Ισπανίας γνώρισε η Εθνική Ελλάδος στο πόλο Ανδρών σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Προκριματικής φάσης του Europa Cup (που λειτουργεί και ως προκριματικά του World League) που διεξήχθη την Τρίτη το βράδυ.

Η Ελλάδα ισοβαθμεί πλέον με την Ισπανία στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου στους 9 βαθμούς, αλλά χάνει την πρωτιά και είναι 2η στην ισοβαθμία, διότι στη δική της νίκη στη Βαρκελώνη είχε κερδίσει με 2 γκολ διαφορά (7-5).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα, έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Ισπανό τερματοφύλακα που έπιανε τα άπιαστα και δέχτηκε πέντε από τα γκολ γκιολ από το νεαρό άσο των «φούριας ρόχας» Άλβαρο Γκρανάδος ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν σχετικά καλή στην άμυνα, με τον Ζερδεβά κάτω από δοκάρια σε καλή μέρα, αλλά ήταν αναποτελεσματική στην επίθεση από το ξεκίνημα και δεν μπόρεσε να προηγηθεί παρά μόνο στο 2-1. Στη συνέχεια οι Ισπανοί πήραν κεφάλι και αύξησαν στα τρία γκολ τη διαφορά στο φινάλε.

Η Ελλάδα είχε 3/10 π.π. και 1 περιφέρεια, ενώ η Ισπανία είχε 4/9 π.π., 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 1 περιφέρεια.

Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΡ:

Α’ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Γκρανάδος 0-1 (π.π.) 3.54, Βλαχόπουλος 1-1 (π.π.) 3.18, Φουντούλης 2-1 (π.π. λόμπα) 0.42.

Β’ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Γκρανάδος 2-2 (π.π.) 6.02, Ταχούλ 2-3 (φουντ.) 0.04.

Γ’ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Μπαρόσο 2-4 (π.π.) 6.38, Φουντούλης 3-4 (περιφ.) 5.20, Γκρανάδος 3-5 (π.π.) 3.28.

Δ’ ΟΚΤΑΛΕΠΤΟ: Γκρανάδος 3-6 (περιφ.) 3.58, Γούνας 4-6 (π.π.) 2.18, Γκρανάδος 4-7 (κόντρα) 1.14

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 4-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 1-2, 1-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1, Φλέγκας.

ΙΣΠΑΝΙΑ (Νταβίντ Μαρτίν): Εντουάρντο Λόριο Μεχάρ, Αλμπέρτο Μουναρίθ Εγκάνια, Άλβαρο Γκρανάδος Ορτέγκα 5, Σέρχι Καμπάνιας Πεγκάδο, Μιγκέλ Ντελ Τόρο, Μαρκ Λαρούμπε, Αλμπέρτο Μπαρόσο Μακάρο 1, Αγκούστι Περίκας Έιξαρτς, Ρότζερ Ταχούλ Κόμπτε 1, Φελίπε Περόνε Ρότσα, Μπλάι Μάγιαρακ Γκουέλ, Αλεκσάντρο Μπούστος Σάντσεζ, Ντάνιελ Λόπεθ Πινέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ