ΠΟΛΟ

Πόλο γυναικών: Κληρώνει για το Stoiximan.gr Final 4 του Κυπέλλου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το πρωΐ της Τρίτης (14/7) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του 3ου Stoiximan.gr Final 4 Κυπέλλου πόλο Γυναικών, το οποίο και θα διεξαχθεί 17-18/7 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Πραγματοποιείται σήμερα (14/7,11.00), διαδικτυακά, η κλήρωση των Ημιτελικών αγώνων του 3ου Stoiximan.gr Final–4 Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, το οποίο και θα διεξαχθεί 17 και 18 του μήνα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Στην κληρωτίδα θα μπουν: Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ο ΝΟΒ ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε την τετράδα το βράδυ της Δευτέρας αφού επικράτησε με 31-4 κόντρα στον Πανιώνιο. Η Αλεξία Καμμένου δοκίμασε αρκετά σχήματα στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 15-2 στο ημίχρονο.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το σκορ να λήγει 31-4. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον ΝΟ Βουλιαγμενης σκόραραν όλες οι παίκτριες, ενώ πρώτη σκόρερ αναδείχθηκε η Ευφροσύνη Τσιμάρα με 4 τέρματα.

Ο Τελικός του Stoiximan.grFinal 4 , το Σάββατο (18/7), θα αρχίσει στις 21.15 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από την ERT Sports.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 31-4

Τα οκτάλεπτα: 7-1 , 8-1 , 7-2 , 9-0

ΝΟ Βουλιαγμένης (Καμμένου): Κρασάκη, Κάιφα 3, Χυδηριώτη 3, Ρακιντζή 2, Γιαννοπούλου 2, Τσιμάρα Ευδ. 3, Σάντα 2, Μουστακαρία 3, Καλαϊτζή 2, Καλογεροπούλου 2, Κοντονή 1, Τσιμάρα Ευφ. 4, Ανδρεάδη 1, Γκίλλα 3, Μαυρωτά

Πανιώνιος (Δημακόπουλος): Μήτσου, Λοϊζίδου, Παπαφιλίππου, Δημοπούλου Δ., Δημοπούλου Κ. 1, Λαζάρου, Καλογεροπούλου 1, Αρβανιτάκη, Μοροχλιάδου, Ζερβού 2, Πετεινάτου, Λενίτσι, Μαρτινοπούλου, Μαρκατσέλη, Σεϊντίνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ