ΠΟΛΟ

Πόλο γυναικών: Απέδρασε από τον Πειραιά η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρωταγωνίστρια την Έλενα Ξενάκη που πέτυχε τέσσερα γκολ η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-11 επί του Εθνικού και παρέμεινε αήττητα στην Α1 πόλο γυναικών. Σαρωτικός ο Ολυμπιακός.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι απέναντι στον Εθνικό Πειραιά, με σκορ 12-11, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, για την 3η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας πόλο γυναικών, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από το ξεκίνημά του, με τον ΝΟΒ να έχει ένα μικρό προβάδισμα (3-2) και το ημίχρονο να τελειώνει, με σκορ 6-5, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟΒ ξέφυγε με 8-5, αλλά και πάλι οι παίκτριες του Βαμβακάρη δεν παρέδωσαν τα όπλα. Αρχικά, μείωσαν στο γκολ (8-7) και με την έναρξη της τέταρτης περιόδου έφεραν στα ίσα το παιχνίδι. Εκεί και πάλι η Βουλιαγμένη βρήκε τις λύσεις και με κρίσιμα τέρματα από τις Ελληνιάδη και Ξενάκη κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 12-11. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, όμως οι παίκτριες του έκαναν λάθος στην τελευταία τους επίθεση.

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

* Στα γενέθλιά της η Μαργαρίτα Πλευρίτου σημείωσε δύο τέρματα στη νίκη των ερυθρόλευκων

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο Ηράκλειο Κρήτης και νίκησε άνετα τον ΝΟ Ρεθύμνου, με σκορ 18-1, για την 3η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Το σύνολο του Χάρη Παυλίδη είχε την υπεροχή από το πρώτο οκτάλεπτο (5-1), ολοκληρώνοντας το ημίχρονο, προηγούμενο με 7-1. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 18-1, υπέρ της "ερυθρόλευκης" ομάδας. Πολυτιμότερη ήταν η Ασημάκη με 5 τέρματα.

Το απόλυτο των νικών διατήρησε ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών, επικρατώντας του Νηρέα Χαλανδρίου, εκτός έδρας με σκορ 9-4 και παρέμεινε στην κορυφή του Β' ομίλου της Α΄φάσης του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο (3-1) και πήραν αέρα 5 τερμάτων με τη λήξη του ημιχρόνου (6-1). Στο δεύτερο μέρος, ο Νηρέας Χαλανδρίου ισορρόπησε το παιχνίδι, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να μειώσει, με το τελικό σκορ να είναι 9-4, υπέρ του ΑΝΟΓ. Έτσι, η ομάδα της Γλυφάδας έκανε το 3 στα 3 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του Β' ομίλου της Α' φάσης του 21ου πρωταθλήματος Α1 Εθνικής γυναικών.

Η ΝΕ Πατρών επικράτησε με σκορ 12-5 του ΝΟ Λάρισας, στο κολυμβητήριο της Λάρισας, για την 3η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Δημήτρη Μπιτσάκου ξεκίνησε δυνατά από το πρώτο οκτάλεπτο (4-1) και προηγήθηκε στο ημίχρονο, με σκορ 7-3. Στο δεύτερο μέρος, η φιλοξενούμενη ομάδα συνέχισε να έχει την υπεροχή, με το τελικό σκορ να είναι 12-5, υπέρ της.

Κατά το φύλλο αγώνα: "Στο 3:21 της 4ης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία,ο βοηθός προπονητή της ΝΕΠ, Λευτέρης Μπόκαρης".

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-12

Τα οκτάλεπτα: 2-3 , 3-3 , 2-2 , 4-4

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λογοθέτη 2, Πέττα, Λούδη, Χατζηκυριακάκη, Αναγνώστου, Τζελέπη, Κατσιμπρή 1, Λιαπάκη, Μπίσμπα, Μπενέκου 2, Αποστολίδου, ΜακΚι 3, Μπάξτερ 3, Τζούρκα

ΝΟ Βουλιάγμένης (Αλεξία Καμένου): Κοτσιώνη, Γιαννοπούλου 1, Διαμαντοπούλου 1, Χυδηριώτη 2, Νίνου Ε. 2, Νίνου Π., Ξενάκη 4, Πάτρα 1, Μαστρόκαλου, Ιωαννίδη, Ελληνιάδη 1, Κοκκινάκη, Μουστακαρία, Καϊάφα, Μαυρωτά

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-18

Τα οκτάλεπτα: 1-5 , 0-2 , 0-6 , 0-5

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Φαρμάκη Ε., Φαρμάκη Μ., Σολανάκη, Λιμπιτάκη Σ., Λιμπιτάκη Α., Καριπίδου Η., Καριπίδου Μ. 1, Κολτσίδα, Στρατηδάκη, Γαβαλά, Συριανόγλου, Κυριακάκη Κ., Μαλιαρού, Καραγιάννη

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 2, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Φουντωτού 2, Παπαναστασίου 1, Δουρέκα

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-9

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 0-3 , 2-2 , 1-1

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Κουτέλη, Παπαναστασίου, Σαφέτη, Δούλη, Φραγκιά, Ξανθοπούλου 1, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Μαντουδιώτη, Τορνάρου, Κάσσαρη, Τριχά, Μαυρωτά 2, Λάζαρη

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Κόλλια, Κοντονή 2, Μαμόγλου 1, Ακριτίδου, Λούδη, Κολιτσοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Καλαργυρού, Κοντογιάννη 2, Φραγκιουδάκη 2, Αντωνιάδη, Γαλιατσάτου 1, Πλουμιστή, Καρύτσα

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 5-12

Τα οκτάλεπτα: 1-4 , 2-3 , 1-2 , 1-3

ΝΟ Λάρισας (Γιώργος Ευαγγελός): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Ν. 1, Μπαλάτσα Μ., Τοκίνι 1, Κους, Τσιγαρίδα 1, Πατούνα, Μιγδάνη, Σαμαρά, Καλογιάννη, Καζανά

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Πασσά 1, Τσιμάρα Ευδ. 2, Τσιμάρα Ευφ. 1, Πετάση, Μιχαηλίδου 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 3, Μανέτα Σ. 4, Λυκοθανάση, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Μανέτα Β.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-9

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-18

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 5-12

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-12

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΝΟ ΒΟΥΛ / ΝΗΣ 9

2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6

3. ΕΘΝΙΚΟΣ 3

4.ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 0

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

ΝΟ Ρεθύμνου – ΝΟ Βουλιαγμένης

Ολυμπιακός – Εθνικός

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9

2. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. 6

3. ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 6

4. ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 3

Επόμενη αγωνιστική (21/11)

Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΕ Πατρών

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΝΟ Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ