ΠΟΛΟ

Οπαδός έσπρωξε διαιτητή στην πισίνα σε αγώνα πόλο γυναικών

Οπαδός έσπρωξε διαιτητή στην πισίνα σε αγώνα πόλο γυναικών

Σε οριστική διακοπή οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος της οδηγήθηκε η αναμέτρηση Εθνικός - Γλυφάδα για την Α1 πόλο γυναικών, όταν οπαδός έσπρωξε στην πισίνα τον διαιτητή του αγώνα. (VIDEO)

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα όπου τα πράγματα δείχνουν να ξεφεύγουν ακόμα και όταν μιλάμε για πόλο γυναικών και αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό και τη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι για τη Β' φάση της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεξήχθη χθες το βράδυ διεκόπη οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος όταν ένας οπαδός πέταξε τον διαιτητή Φάνη Ποσποτίκη στην πισίνα με την ηλιθιότητα ενός οπαδού να γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής στον ελληνικό αθλητισμό.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό και τη Γλυφάδα η Χατζηκυριακάκη ισοφάρισε για τον Εθνικό σε 11-11.

Τότε ένας οπαδός που είχε πάει πίσω από τον διαιτητή τον έσπρωξε στην πισίνα και έφυγε ανενόχλητος χωρίς να συμβεί τίποτα και χωρίς κάποιος να τον σταματήσει.

Τότε το παιχνίδι διεκόπη οριστικά. Η τύχη του θα εξαρτηθεί από την ΚΟΕ και τον αθλητικό δικαστή, αφού το φύλλο αγώνα δεν έκλεισε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε εδρούχο σωματείο, αφού η Β’ Φάση διεξάγεται σε όμιλο για τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ.

Άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον οπαδό καθώς υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει κάθε κίνηση του οπαδού από τη στιγμή που πήγε πίσω από τον διαιτητή μέχρι που αποχώρησε ανενόχλητος.

Εθνικός – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-11 διεκόπη (1-4, 2-3, 5-2, 3-2 διεκόπη)

Εθνικός (Κώστας Φιτσανάκης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Κωνσταντοπούλου, Τζελέπη 2, Κολιτσοπούλου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 1, Πέττα 1, Κούμπρα Κους 3, Ρουμελιώτη, Χάουτον 3, Ζαφειράκη, Αναγνώστου, Γκοτζιά

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου Π. 2, Κοσμά, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 4, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 3, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Χριστοδούλου

Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας aquafeed24.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ