ΠΟΛΟ

"Περίπατος" της Εθνικής, 20-2 τη Μάλτα στα προκριματικά του Europa Cup

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής
Ο Άγγελος Βλαχόπουλος σε στιγμιότυπο από αγώνα της Εθνικής EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας διπλασίασε τις νίκες της στον 2ο όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Europa Cup με το επιβλητικό 20-2 επί της Μάλτας στο Σπλιτ.

Με μεγάλη ευκολία έφτασε στη νίκη επί της Μάλτας η Εθνική Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών, στον 3ο αγώνα της στον για τον 2ο όμιλο των Προκριματικών του Europa Cup, στο Σπλιτ, το Σάββατο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 20-2 επί της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου, κάνοντας ένα ωραίο κολυμβητικό "περίπατο" και έφτασε στη 2η νίκη της στη διοργάνωση.

Απομένει ο αγώνας με την Ολλανδία την Κυριακή στις 11:00 ώρα Ελλάδας για να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης (Final-8).

Εξάλλου, το αποτέλεσμα του αγώνα Κροατία - Σερβία, που γίνεται αργότερα απόψε για να δει αν έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς (με νίκη των Κροατών θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή).

Οι διεθνείς μας έφτασαν εύκολα στη νίκη επί της Μάλτας, με πλουραλισμό και πολυφωνία στην επίθεση, απροσπέλαστη άμυνα και ανεβάζοντας τον ρυθμό στα δύο τελευταία οκτάλεπτα. Ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, ακόμα και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μάνο Ζερδεβά.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΛΤΑ 20-2

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 8-1, 6-1

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς

ΜΑΛΤΑ: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ