ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Υπήρξε εύνοια προς την Κίνεφ Κίρισι"

Παυλίδης: "Υπήρξε εύνοια προς την Κίνεφ Κίρισι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ευρωλίγκα. (audio)

Στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη μίλησε ο προπονητής της ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, για την ήττα από την Κίνεφ Κίρισι και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Ευρωλίγκα.

Για τον τελικό της Ευρωλίγκας που έχασε ο Ολυμπιακός από την Κίνεφ Κίρισι: «Αυτό που μας πείραξε περισσότερο είναι ότι αποκλείσαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης τη Σαμπαντέλ και τελικά δεν κατακτήσαμε τον τίτλο. Χάσαμε πολύ ενέργεια στον ημιτελικό γιατί ήταν δύο παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων. Στον τελικό αντιμετωπίσαμε μία ομάδα (σ.σ Κίνεφ Κίρισι) που έχει πάρει μέρος σε δέκα τελικούς και δεν είχε νικήσει. Αυτή την φορά έπαιζε μέσα στην έδρα της και υπήρχαν της σημάδια ότι αυτή η ομάδα θα το πάρει, είτε παίζαμε εμείς, είτε η Σαμπαντέλ.

Η LEN δεν κάνει την πρόοδο που κάνουν οι προπονητές και οι ομάδες. Δεν υπήρχαν λάινσμαν στον τελικό! Δεν υπήρχε κουμπί για το τάιμ άουτ, αλλά ούτε και υπεύθυνος για το τάιμ άουτ. Ήταν χειρότερα και από τους τελικούς παιδικού πρωταθλήματος. Υπήρχε και μία εύνοια προς την γηπεδούχο ομάδα. Ο Ολυμπιακός στο κομμάτι της υδατοσφαίρισης είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης».

Για την εθνική ομάδα πόλο Καναδά, της οποίας είναι προπονητής: «Αγωνιστική είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελλάδα. Παλεύουμε να μπούμε στην οκτάδα. Σε επίπεδο υποδομών δεν συγκρίνεται με την Ελλάδα, είναι πιο μπροστά. Σε τεχνογνωσία και υλικό όμως δεν έχουν το επίπεδο μας. Κατάλαβαν ότι για να πας μπροστά δεν φτάνουν μόνο οι υποδομές».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ