ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Δεν μας επέτρεψαν ούτε να ισοφαρίσουμε"

Παυλίδης: "Δεν μας επέτρεψαν ούτε να ισοφαρίσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δικαιολογημένα παράπονα από τους διαιτητές του τελικού της LEN Euroleague, είχε ο Χάρης Παυλίδης, μετά τη λήξη του τελικού Κίνεφ Κίρισι - Ολυμπιακός (7-6).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε σε κρίσιμες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος των ερυθρόλευκων και στη συνέχεια συνεχάρη την οικοδέσποινα του F4, Κίνεφ Κίρισι, για την κατάκτηση του τίτλου.

"Δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε. Είχα ενέργεια στο τέλος για να βγούμε στην αντεπίθεση. Χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μας έδωσαν την ευκαιρία όχι να κερδίσουμε, αλλά ούτε να ισοφαρίσουμε. Ετσι όμως είναι το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Κίνεφ για τη νίκη της", είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Παυλίδης.

Στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με τον Κροάτη διαιτητή του τελικού, κυρίως για την πρωτόγνωρη απόφασή του στα τελευταία δευτερόλεπτα: Η μπάλα έμεινε στα χέρια της Κίνεφ και ο Παυλίδης ζήτησε τάιμ άουτ δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο διαιτητής αγνόησε τόσο τον προπονητή του Ολυμπιακού και την Αλέκα Καλογερά, αλλά και την Ασημάκη που μέσα από το νερό έκανε νόημα ότι ο προπονητής της έχει ζητήσει τάιμ άουτ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε ο Ολυμπιακός κέρδισε φάουλ 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και τότε έδωσαν το τάιμ άουτ στον Παυλίδη! Η Αλέκα Καλογερά διαμαρτυρήθηκε για το χρόνο που απέμενε και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, όπως στην ιστορία πέρασαν και τα γεγονότα των τελευταίων 10 δευτερολέπτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ