ΠΟΛΟ

Παυλίδης: "Αν δε βελτιωθούμε, δε θα έχουμε τύχη στα νοκ άουτ"

Παυλίδης: "Αν δε βελτιωθούμε, δε θα έχουμε τύχη στα νοκ άουτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στην 8άδα της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του (AUDIO)

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας ( 6-5 την Ουτρέχτη). Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τις εμφανίσεις της ομάδας του: " Δε νομίζω ότι διαχειριστήκαμε καλά τα δύο τελευταία παιχνίδια. Έπρεπε να ήμασταν πιο υποψιασμένοι, καθώς ξέραμε το πως έπαιζαν οι αντίπαλοι. Το κακό είναι ότι και εμείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και αυτό δεν είναι το δικό μας παιχνίδι. Για αυτό τα ματς ήταν πολύ κλειστά. Το θέμα είναι ότι δεν είμαστε έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, λόγω διάφορων ιώσεων και ασθενειών. Όλα τα κορίτσια προσπάθησαν και έδωσαν τα πάντα. Το επόμενο διάστημα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι".

Για το αν τους αφύπνισε το γεγονός ότι η Ουτρέχτη προηγήθηκε με δύο τέρματα: " Η ομάδα έδειξε αντίδραση, ισοφαρίσαμε σε δύο λεπτά σε 4-4 και στο τέλος είχαμε τις ευκαιρίες για να αυξήσουμε τη διαφορά, αλλά ήμασταν άστοχοι στην επίθεση. Δείγμα του άγχους και της νευρικότητας που είχαμε. Άλλωστε για πρώτη φορά πήγαμε τόσο χαμηλά στην επίθεση. Γενικά, αυτά τα παιχνίδια, αν στραβώσουν, είναι δύσκολο να τα ισορροπήσεις".

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για τη συνέχεια: " Αν δε βελτιωθεί η ομάδα, δεν έχει τύχη να περάσει στο Final-4, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Με όποια από τις δεύτερες και αν παίξουμε δε θα έχουμε τύχη. Πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας, ειδικά την επίθεση στον παίκτη παραπάνω και τη φυσική κατάσταση, για να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο στους 8".

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στα νοκ άουτ: " Είμαστε ομάδα προπόνησης. Όσο προπονούμαστε τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Δεν έχουμε το ταλέντο της Σαμπαντέλ, που έχει προσωπικότητες που μπορούν να κρίνουν παιχνίδια. Βασιζόμαστε στην προπόνηση και την ομαδικότητα. Αν δεν έχουμε προβλήματα, θα βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα".

Για τη νέα μορφή του πρωταθλήματος και αν βοηθάει το γεγονός ότι παίζουν περισσότερες φορές μεταξύ τους ο Ολυμπιακός με τη Βουλιαγμένη: " Παρότι ούτε εμείς, ούτε η Βουλιαγμένη εμφανιστήκαμε καλοί σε αυτούς τους αγώνες, σίγουρα βοηθάει".

Ακούστε τη συνέντευξή του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ