ΠΟΛΟ

Πάβιτς: "Σημαντικό για εμάς το θετικό αποτέλεσμα"

Πάβιτς: "Σημαντικό για εμάς το θετικό αποτέλεσμα"

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Γιόσιπ Πάβιτς μιλάει για την πρεμιέρα της ομάδας του στοChampionsLeague σήμερα (19:45) κόντρα στην Έγκερ

Η προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, για την πρεμιέρα τουChampionsLeague, την Τετάρτη (19:45) κόντρα στην Έγκερ συνεχίζεται στην Ουγγαρία, όπου βρίσκεται η αποστολή από την Δευτέρα (26/10) το μεσημέρι.

Οι νταμπλούχοι που μετέχουν στον 1ο όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης, μαζί με τις Έγκερ, Μπαρτσελονέτα, Πριμόριε Ριέκα, Σπαντάου, Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι, δίνουν το πρώτο από τα δέκα παιχνίδια, με στόχο το θετικό ξεκίνημα.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών επί Ουγγρικού εδάφους ενόψει του αγώνα με την Έγκερ στην AladarBistkeyPoolθα ολοκληρωθεί με χαλάρωμα το πρωί της Τετάρτης (28/10).Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Γιόσιπ Πάβιτς δήλωσε στοosfp.grτα εξής:

"Το παιχνίδι κόντρα στην Έγκερ θα είναι πολύ δύσκολο. Είναι η αρχή της σεζόν στοChampionsLeagueκαι είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε καλές πιθανότητες στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλό μας. Από την άλλη πλευρά άμα δεν κερδίσουμε θα έχουμε αρκετά ακόμα παιχνίδια για νακερδίσουμεπροκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στοFinalSix".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ