ΠΟΛΟ

Πασάς στην Κωνσταντινούπολη ο Κολόμβος

Πασάς στην Κωνσταντινούπολη ο Κολόμβος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος συμφώνησε για τέσσερα χρόνια (2+2) με την ΕΝΚΑ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Δεν άργησε να οριστικοποιηθεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Χριστόδουλου Κολόμβου μετά το "διαζύγιο" του με τον Ολυμπιακό έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας. Ο 29χρονος φουνταριστός είχε δύο καλές προτάσεις στα χέρια του.

Η μία ήταν από την ΕΝΚΑ και η άλλη από το Αμβούργο. Αμφότερες ήταν καλύτερες στο οικονομικό τους κομμάτι από εκείνη του Ολυμπιακού και κλήθηκε να επιλέξει εάν θα γίνει κάτοικος Γερμανίας ή Τουρκίας.

Τελικά, ο διεθνής φουνταριστός θα μετακομίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε έχει αρχικά διάρκεια δύο ετών, ενώ προβλέπεται και επέκταση για άλλα δύο εφόσον οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους.

Η ΕΝΚΑ είναι η ανερχόμενη δύναμη του τουρκικού πόλο και στόχο της είναι να ρίξει από την κορυφή την Γαλατάσαραϊ. Πέρσι, τερμάτισε στη δεύτερη θέση και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ