ΠΟΛΟ

Παρέμεινε ο Δελακάς στον Ολυμπιακό για 14η συνεχόμενη χρονιά

Παρέμεινε ο Δελακάς στον Ολυμπιακό για 14η συνεχόμενη χρονιά

Ο Βαγγέλης Δελακάς όπως ήταν αναμενόμενο ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για 14η συνεχόμενη χρονιά.

Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ρόστερ του Ολυμπιακού εδώ και 13 χρόνια και θα συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμα. Ο Βαγγέλης Δελακάς όταν φόρεσε για πρώτη φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι ήταν 19χρονών και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τουλάχιστον τα 33 του.

Αυτή η ανανέωση ήρθε να προστεθεί στις ανανεώσεις των Μουρίκη, Γενηδουνιά, Μπούσλιε, Πάβιτς και την επιστροφή του Αλέξανδρο Γούνα.

Οι κινήσεις των ερυθρολεύκων αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Οι επαφές με τον Γιάννη Φουντούλη συνεχίζονται και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις σε ό,τι αφορά την παραμονή του παρά τις σειρήνες που υπάρχουν από το εξωτερικό, ενώ ο Θοδωρής Βλάχος κοιτά και την αγορά του εξωτερικού.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου.

Εύχομαι να συνεχίσουμε να κατακτάμε τους τίτλους και να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Την..μισή μου ζωή αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα και θέλω να ζήσω ακόμα περισσότερα!".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Δελακά. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο σύλλογο μας για 14η διαδοχική χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ