ΠΟΛΟ

Παρέμεινε αήττητος ο Ολυμπιακός, 5-5 στην έδρα της Σόλνοκ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BRESCIA EUROKINISSI SPORTS

Μοναδική ευκαιρία να φύγει από την Ουγγαρία με τρεις βαθμούς έχασε ο Ολυμπιακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 5-5 με την πανίσχυρη Σόλνοκ, αλλά διατήρησε το αήττητό του στο Champions League.

Με άμυνα-τανάλια, ο Ολυμπιακός έφυγε από την Ουγγαρία με το ισόπαλο 5-5 απέναντι στη Σόλνοκ, σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν φτάσει στη νίκη, αλλά δεν τους το επέτρεψε ο Μάρτον Βάμος με τα 4 γκολ και ο Βίκτορ Νάγκι με τις αποκρούσεις του.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά στον αγώνα, καθώς δέχθηκαν μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έφτασαν τρεις φορές σε διαφορά δύο τερμάτων (0-2, 1-3 και 2-4). Ωστόσο, το επιθετικό μπλακ άουτ στην τρίτη περίοδο στοίχισε στον Ολυμπιακό, που έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το "2 στα 2", και μάλιστα στη δύσκολη έδρα της Σόλνοκ. Θυμίζουμε πως η ουγγρική ομάδα, ως διοργανώτρια, έχει ήδη μία θέση στο Final Six, επομένως έχει... καπαρώσει τη μία από τις τρεις θέσεις του ομίλου, που δίνουν πρόκριση. Επομένως, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρεθεί σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, για να δώσει και αυτός σίγουρα το "παρών" στην τελική φάση. Του κάνει φυσικά και η τρίτη θέση, με την προϋπόθεση ότι η ουγγρική ομάδα, θα τερματίσει από πάνω του.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-1, 1-0, 3-2

Τα γκολ:

ΣΟΛΝΟΚ: Βάμος 4, Πρλαΐνοβιτς 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μυλωνάκης 3, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 10/12

Σόλνοκ - Ολυμπιακός 5-5

Νις - Όρβοσι 7-13

Μπρέσια - Σπαντάου 9-6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 4 (13-9)

2. Σόλνοκ 4 (14-13)

3. Όρβοσι 3 (21-16)

4. Μπρέσια 3 (13-14)

5. Σπαντάου 3 (14-15)

6. Νις 0 (13-21)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 21/12

Ολυμπιακός - Νις

Μπρέσια - Σόλνοκ

Σπαντάου - Όρβοσι

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ