ΠΟΛΟ

Παρελθόν οι Τίγκας και Βελώνιας από τη Βουλιαγμένη

Παρελθόν οι Τίγκας και Βελώνιας από τη Βουλιαγμένη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Τίγκας και ο Γιάννης Βελώνιας δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΝΟ Βουλιαγμένης.

Δύο απώλειες ενόψει της νέας περιόδου έχει η Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ θα παραταχθεί την επόμενη σεζόν χωρίς τους Δημήτρη Τίγκα και Γιάννη Βελώνια στη σύνθεση της. Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της ομάδας.

Αμφότεροι αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά σε σύλλογο όμως που δεν θα έχει τόσες πολλές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Την απόφασή τους να αποχωρήσουν από την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμενης πήραν ο Δημήτρης Τίγκας και ο Γιάννης Βελώνιας.

Ύστερα από μια κοινή πορεία πολλών ετών, οι δύο αθλητές, γέννημα θρέμμα του Ομίλου μας, αποφάσισαν να μη συνεχίσουν στην ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης αποτελούν σπλάχνα της Ακαδημίας του Ομίλου μας από την ηλικία των 5 ετών και όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν τα μέγιστα, έχοντας σημαντικό κομμάτι στις επιτυχίες του τμήματος με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Double το 2012 αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος πριν ένα μήνα στην πόλη του Καρπενησίου.

Ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης ευχαριστεί τους δύο αθλητές για όλα όσα προσέφεραν στον Όμιλο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό, αλλά και αθλητικό επίπεδο, καθώς δεν θα σταματήσουν ολοκληρωτικά την ενασχόλησή τους με το αγαπημένο τους άθλημα, την υδατοσφαίριση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ