ΠΟΛΟ

Παραιτήθηκε η Καμμένου!

Παραιτήθηκε η Καμμένου!
INTIME SPORTS

Η Αλεξία Καμμένου παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης μετά το τέλος του τέταρτου τελικού της Α1 Γυναικών.

Η Βουλιαγμένη δεν έχασε μόνο τα πρωτεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχασε και την προπονήτρια της. Η Αλεξία Καμμένου, κορυφαία προπονήτρια στα βραβεία του ΠΣΑΤ, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία αμέσως μετά το τέλος του τέταρτου τελικού.

" Δεν είναι παραίτηση-μαϊμού. Είναι η παραίτηση μου ενάντια στο κατεστημένο και δεν θα την πάρω πίσω", τόνισε η Καμμένου που έχει γράψει ιστορία και ως παίκτρια φυσικά.

Η κ.Καμμένου εξήγησε ότι " βαρέθηκα να παλεύω μόνη μου απέναντι στο κατεστημένο του ΣΕΔΥ (σ.σ. σύνδεσμος διαιτητών) και της ΚΟΕ. Κάναμε μια προσπάθεια σήμερα να ανατρέψουμε το σκορ και δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας".

Συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη για την κατάκτηση του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν δικαιολογήθηκε για την απόφαση της ομάδας της να μην προσέλθει στην απονομή.

Η Αλεξία Καμμένου ανέλαβε τις τύχες της Βουλιαγμένης το καλοκαίρι του 2006, οδηγώντας την ομάδα σε δύο συνεχόμενους ευρωπαϊκούς τίτλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ