ΠΟΛΟ

Πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Νέων γυναικών

Πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό η Εθνική Νέων γυναικών
EUROKINISSI

Στο Φούντσαλ της Μαδέιρα στην Πορτογαλία ταξιδεύει αύριο (7/9, 09.00 μέσω Ρώμης) η Εθνική ομάδα Νέων γυναικών (Κ 19) για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο που διεξάγεται 9-16 Σεπτεμβρίου. Ποιες κοπέλες έχει επιλέξει ο Στέφανος Λέανδρος.

Στο Φούντσαλ της Μαδέιρα στην Πορτογαλία ταξιδεύει την Παρασκευή (7/9, 09.00 μέσω Ρώμης) η Εθνική μας ομάδα Νέων γυναικών (Κ 19) για το αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται 9-16 Σεπτεμβρίου.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 πολίστριες: Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Ελένη Κανετίδου, Βασιλική Δούλη, Ιουλία Κοντονή, Εμμανουέλα Αρχοντάκη, Αναστασία Λούδη, Μαρίνα Κοτσώνη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελένη Ελληνιάδη, Ελένη Αντωνιάδη, Ελένη Γρηγοροπούλου.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέφανος Λέανδρος, ο συνεργάτης του, Άγγελος Γαρελίδης, η φυσικοθεραπεύτρια, Έφη Βούλγαρη, η διεθνής διαιτητής, Ναταλί Μαρκοπούλου και η έφορος, Βάσω Αρβανιτοπούλου, μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Ο 4 Όμιλοι της διοργάνωσης:

Α': Ισπανία, Ιταλία, Τσεχία, Βουλγαρία

Β': Ουγγαρία, Βρετανία, Ισραήλ, Σλοβακία

Γ': Ολλανδία, Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία

Δ': ΕΛΛΑΔΑ, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία

Η σειρά των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας, στον Όμιλο (τοπικές ώρες):

9 Σεπτεμβρίου: 15.00 ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία

10 Σεπτεμβρίου: 16.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

11 Σεπτεμβρίου: 12.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

Οι πρώτες ομάδες των Ομίλων προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι 2ες και 3ες αγωνίζονται σε νοκ άουτ παιχνίδια για τις υπόλοιπες 4 θέσεις: 2Α – 3Γ, 2Γ – 3Α, 2Β – 3Δ, 2Δ – 3Β.

Το Φούντσαλ είναι πόλη 110.00 κατοίκων στην Μαδέιρα και απέχει από το αεροδρόμιο της 20 χλμ. Το κολυμβητήριο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες (Complexo de Piscinas Olimpicas) κατασκευάστηκε το 2004 και έχει χωρητικότητα 900 θεατών.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ