ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός πόλο: Ενδιαφέρον από τους Αργυρόπουλους για το τμήμα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δυο εκ των βασικών μετόχων στην εταιρεία Παπαδόπουλου, τα αδέρφια Κωνσταντίνος και ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος ενδιαφέρονται να ενισχύσουν το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού.

Μία νέα πνοή αναμένεται να έρθει στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού το προσεχές διάστημα εάν ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στα αδέρφια Αργυρόπουλου και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η αγάπη του Κωνσταντίνου και του Ευάγγελου Αργυρόπουλου για το πόλο είναι γνωστή.

Αμφότεροι ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες του Υδραϊκού τα τελευταία χρόνια και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχημένη παρουσία του στην Α1. Πλέον, αναζητούν άλλη ομάδα να ενισχύσουν οικονομικά και βρίσκονται σε επαφές με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις, ενώ ήδη υπάρχει ένα πλάνο για την επόμενη ημέρα του τμήματος. Στόχος θα είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο σαφέστατα ανώτερο από το τωρινό και να επανέλθουν οι πράσινοι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος και ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος είναι δύο εκ των βασικών μετόχων της εταιρείας "Παπαδοπούλου" και η αγάπη τους για την Ύδρα και το πόλο ήταν εκείνη που τους ώθησε να ασχοληθούν με την ομάδα πόλο του Υδραϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ