ΠΟΛΟ

Πάι Ντε – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-13: Βήμα πρόκρισης για τον ΝΟΒ

ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΕΛΙΚΟΣ 2019 / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βουλιγαμένη επικράτησε με 13-10 επί της γαλλικής, Πάι Ντε και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στο πόλο ανδρών.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών της υδατοσφαίρισης βρίσκεται ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς πέτυχε σπουδαία νίκη με 13-10 επί της γαλλικής Πεΐ Ντε, στη δεύτερη αγωνιστική της Β’ προκριματικής φάσης, που είναι και η πρώτη της στον Όμιλο του Βελιγραδίου, το Σάββατο (14/9) το βράδυ).

Η ομάδα του Λαιμού χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία στον αυριανό τρίτο αγώνα της με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου (Κυριακή 15/9, 12:45) για να βρεθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση, έλεγξε τον ρυθμό με καλή άμυνα και καλές επιλογές επιθετικά και με κορυφαίο τον Γκιουβέτση )που πέτυχε 5 γκολ συνολικά. Προηγήθηκε 8-6 στο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρβόγιε Κόλιανιν αύξησαν την διαφορά στα τρία γκολ (11-8 στο τρίτο οκτάλπετο) Στην τελευταία περίοδο οι Γάλλοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με δύο γκολ του Εσπανιόλ (11-10), αλλά ο ΝΟ Βουλιαγμένης κράτησε το προβάδισμα και πήρε τη σημαντική νίκη χάρη σε τέρματα των Γκιουβέτση και Βούξεβιτς.

Πάϊ Ντε – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-13

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-6, 2-3, 2-2.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 5, Τσαταλιός, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Παπανικολάου Γ., Ποντικέας, Κουρούβανης Ν. 3, Δήμου Π., Βούξεβιτς 2, Ανδρεάδης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Ερυθρός Αστέρας - Πάι Ντε 8-133

ΝΟ Βουλιαγμένης - Γιαντράν 9-10

2η αγωνιστική

Ερυθρός Αστέρας - Γιαντράν 9-14

Πάϊ Ντε – ΝΟ Βουλιαγμένης 10-13

3η αγωνιστική

Γιαντράν - Πάι Ντε

Ερυθρός Αστέρας - ΝΟ Βουλιαγμένης

Βαθμολογία

Γιαντράν 6

Βουλιαγμένη 3

Πάϊ Ντε 3

Ερυθρός Αστέρας 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ