ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Βύθισε το Ουζμπεκιστάν η Εθνική

Παγκόσμιο Νέων πόλο: Βύθισε το Ουζμπεκιστάν η Εθνική

Δίχως να δυσκολευτεί η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών επικράτησε με 27-4 επί του Ουζμπεκιστάν και πλέον περιμένει να μάθει την αντίπαλο της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε και το ματς με το Ουζμπεκιστάν η Εθνική ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών. Οι διεθνείς επικράτησαν με 27-4 και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κουβέιτ.

Το ματς δεν χρήζει κάποιας ιδιαίτερης κριτικής.

Από την αρχή οι διεθνείς επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα 24 λεπτά του αγώνα δέχτηκαν μόλις ένα γκολ. Για την ακρίβεια στο τέλος της πρώτης περιόδου ο Γιουσουφγιάνοφ μείωσε σε 8-1 και στη συνέχεια για να βάλει ξανά γκολ παίκτης του Ουζμπεκιστάν πέρασαν σχεδόν 17,5 λεπτά αγώνα.

Πέρα από την άμυνα οι διεθνείς τα πήγαν εξαιρετικά στην επίθεση αφού όλοι οι παίκτες του Λοράντου βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με εξαίρεση τους δύο τερματοφύλακες. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάκαρης με πέντε τέρματα και τον ακολούθησε ο Χαλυβόπουλος με τέσσερα.

Έτσι η ομάδα του Τεό Λοράντου θα έχει πλέον δύο μέρες ξεκούσρασης, συγκέντρωσης και προετοιμασίας για την επόμενη σπουδαία αναμέτρηση που θα την φέρει ψηλότερα, αφού στην αυριανή (Δευτέρα 16/12) έχει ρεπό στον Όμιλο και φυσικά χάρις την απευθείας πρόκρισή της στους "8" δεν θα παίξει ούτε την Τρίτη (17/12) οπότε είναι οι αγώνες χιαστί. Από αυτούς τους αγώνες θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον προημιτελικό της Τετάρτης (18/12) και συγκεκριμένα θα βγει από τον αγώνα 3ος Β' Ομίλου - 2ος Γ' Ομίλου (ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα).

Ουζμπεκιστάν - Ελλάδα 4-27

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 0-6, 0-8, 3-5

Ουζμπεκιστάν: Τουργκούνοβ 1, Αζίζοβ 1, Οσιπιάν 1, Γιουσουγιάνοβ 1

Ελλάδα: Δαλμαρας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου 2, Κάκαρης 5, Ρομπόπουλος 3, Παπαγεωργίου 2, Δίπλαρος 1, Χαλυβόπουλος 4, Γωνιωτάκης 3, Μητράκης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 8

Αυστραλία 4

Νέα Ζηλανδία 2

Βραζιλία 2

Ουζμπεκιστάν 0

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική

Ελλάδα - Αυστραλία 16-9

Ουζμπεκιστάν - Νέα Ζηλανδία 6-22

2η αγωνιστική

Νέα Ζηλανδία - Ελλάδα 5-14

Βραζιλία - Ουζμπεκιστάν 23-6

3η αγωνιστική

Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία 8-7

Ελλάδα - Βραζιλία 13-2

4η αγωνιστική

Ουζμπεκιστάν - Ελλάδα 4-27

Βραζιλία - Αυστραλία 6-9

5η αγωνιστική

Αυστραλία - Ουζμπεκιστάν

Βραζιλία - Νέα Ζηλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ