ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο Νέων Γυναικών: Στην οκτάδα η Εθνική

Παγκόσμιο Νέων Γυναικών: Στην οκτάδα η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων γυναικών επικράτησε με 8-6 επί της Κίνας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο και προκρίθηκε στην οκτάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών έκανε το «τρία στα τρία» στον Δ’ όμιλο, επικρατώντας της Κίνας στο ντέρμπι κορυφής με 8-6 και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Φουνσάλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν σοβαρό για ακόμα ένα παιχνίδι και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (13/9, 22.00 ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία ή την Ισπανία (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου).

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από το ξεκίνημά του, με την Εθνική μας ομάδα να παίρνει προβάδισμα ενός γκολ, το οποίο διατήρησε μετά από τα τρία πρώτα οκτάλεπτα (7-6). Η Κίνα προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως η Έλλη Πρωτοπαπά πέτυχε το νικητήριο γκολ, 2:23 πριν από τη λήξη, με τα κορίτσια του Στέφανου Λέανδρου να παίρνουν τη νίκη με 8-6. Δεν αγωνίστηκε η τιμωρημένη Μαρία Μυριοκεφαλιτακη.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ 8-6

Τα οκτάλεπτα: 4-3 , 1-1 , 2-2 , 1-0

Ελλάδα: Κοτσιώνη, Κατσιμπρή, Λούδη, Ελληνιάδη 1, Πρωτοπαπά 3, Μαστρόκαλου, Νίνου 2, Κοκκινάκη, Δούλη 1, Κοντονή, Κανετίδου 1, Αρχοντάκη

Κίνα: Ντονγκ, Γουάνγκ Σ. 2, Ζου, Τσεν 1, Λου 3, Γουάνγκ Κ., Σου, Ξου, Μενγκ, Μπάι, Ξιάο, Γιαν, Ξίε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ