ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη: Ώρα Κούπας στο Παπαστράτειο

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη: Ώρα Κούπας στο Παπαστράτειο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο (20:00, LIVE στο Sport24.gr) για τον 5ο και τελευταίο τελικό της Α1 πόλο γυναικών. Όποια ομάδα νικήσει, κατακτά το πρωτάθλημα.

Έχοντας επιστρέψει δυναμικά στη σειρά των τελικών, ισοφαρίζοντας από το 2-0 σε 2-2, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη στον 5ο και τελευταίο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα (13/5, 20:00, LIVE στο Sport24.gr) στο Παπαστράτειο!

Οι "ερυθρόλευκες" του Χάρη Παυλίδη ανέτρεψαν κατά το… ήμισυ την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί εις βάρος τους μετά τις δυο ήττες στους δυο πρώτους τελικούς και παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα στα δυο τελευταία παιχνίδια, έφεραν τη σειρά στα μέτρα τους και έχουν αυτή την στιγμή το μομέντουμ.

Πλέον, θέλουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό των τελικών και να κατακτήσουν το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 8ο συνολικά, ενώ από την άλλη η Βουλιαγμένη επιθυμεί να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή μετά το 2013.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος θα επανέλθει στον πάγκο, καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στον 4ο τελικό, ούτε και για την προπονήτρια του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου.

Υπενθυμίζεται ότι στον 5ο τελικό, ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ