ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός: Τριπλό "μπαμ" με Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλούμπασιτς

Ολυμπιακός: Τριπλό "μπαμ" με Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλούμπασιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τους Μάρο Γιόκοβιτς, Στεφάν Μίτροβιτς και Ιβάν Μπουλούμπασιτς με τους τρεις παίκτες να ντύνονται στα ερυθρόλευκα με την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση τριών σπουδαίων μεταγραφή από το τμήμα πόλο του Ολυμπιακού! Πρόκειται για τρεις σπουδαίες μεταγραφές οι οποίες έγιναν με την απαραίτητη οικονομική συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι διοικούντες τους "ερυθρολεύκους" έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 31χρονο αριστερόχειρα Κροάτη περιφερειακό Μάρο Γιόκοβιτς, τον επίσης 31χρονο διεθνή Σέρβο περιφερειακό Στέφαν Μίτροβιτς και τον 31χρονο επίσης διεθνή Κροάτη αμυντικό Ιβάν Μπουλούμπασιτς.

Οι Μάρο Γιόκοβιτς και Στέφαν Μίτροβιτς συγκαταλέγονται ανάμεσα στους καλύτερους περιφερειακούς στον κόσμο. Ο πρώτος είναι 31ετών αριστερόχειρας, βασικό μέλος της Εθνικής Κροατίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο, ενώ στη συλλογή του έχει τρία Champions League.

Ο δεύτερος έχει την ίδια ηλικία και είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Σερβίας. Πριν από μερικές ημέρες έπαιξε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League και ουσιαστικά τον αντικατέστησε στην Φερεντσβάρος ο Γιάννης Φουντούλης.

Την τριάδα θα κλείσει ο επίσης διεθνής Κροάτης, Ιβάν Μπουλούμπασιτς. Είναι και εκείνος μέλος της σπουδαίας ομάδας της Κροατίας, αγωνίζεται ως αμυντικός και μετά από μία γεμάτη καριέρα σε Μλάντοστ, Ριέκα και Γιαντράν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις πέρα από την μετακόμιση του Μπούσλιε στην Πρό Ρέκο, σημαίνουν ότι και ο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στην Γιουγκ όπως αναφέρουν οι Κροάτες.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ