ΠΟΛΟ

Ολυμπιακός - Σπαντάου 11-4: Πρώτη νίκη για τον πρωταθλητή Ευρώπης

LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα της Σπαντάου στον Πειραιά με 11-4 για την 3η αγωνιστική του Champions League στο πόλο Ανδρών.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο στους παίκτες της Σπαντάου και τη νίκησε με 11-4 στον Πειραιά.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου είχε σε εξαιρετική μέρα τον Αλέξανδρο Γούνα που σκόραρε τρία γκολ, ενώ παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα το δευτέρου οκταλέπτου βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-2, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και με σερί 5-0 πήρε τα ηνία του αγώνα. Οι Γερμανοί μείωσαν σε 7-4, όμως ήταν αδύνατο να κάνουν κάτι παραπάνω, αφού όπως αναφέραμε παραπάνω οι Πειραιώτες είχαν σφραγίσει τα μετόπισθεν και με νέο σερί "κλείδωσαν" το τρίποντο.

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 3-0

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Σπαντάου: Μπάκσα, Σαουντάντιερ 1, Γκιελέν, Τσουκ, Νεγκρεάν 1, Γιενγκλινγκ, Στρέλεκς, Ντέντοβιτε 1, Κουέπερς, Ρέιμπελ, Ρέστοβιτς, Πγέσιβατς 1, Πέτερφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ